hd-patu3_m1

Nopea ssd taskuun

Tallennusratkaisuihin ja verkkotuotteisiin erikoistunut Buffalo Technology esittelee ensimmäisen taskukoisen ssd-asemansa – MiniStation Thunderbolt SSD:n.

perjantai 30. marraskuuta 2012

Taskukokoisen Ministation Thunderbolt SSD -aseman lukunopeus on jopa 370 megatavua sekunnissa ja kirjoitusnopeus yli 250 megatavua sekunnissa – tuplasti enemmän kuin millään muulla markkinoilla olevalla Thunderbolt-asemalla.

MiniStation Thunderbolt SSD pitää sisällään sekä thunderbolt- että usb 3.0 -liitännät ja se on myös usb 2.0 yhteensopiva. Thunderbolt-liitäntä mahdollistaa tiedonsiirrolle jopa 10 gigatavun sekuntivauhdin, joka on kaksi kertaa yhtä nopea kuin usb 3.0 -siirtonopeus.

MiniStation Thunderbolt SSD yhdistää esteettisesti kauniin ulkomuodon ja poikkeuksellisen nopean tiedonsiirron. Se on helppo kytkeä moniin erilaisiin laitteisiin ja on täten ideaali taskukokoinen tallennuslaite. Kovalevyillä varustetut thundebolt-asemat kasvattivat tallennusasemien siirtonopeuksia, mutta Buffalon ssd-aseman myötä nopeudet ottavat taas uuden harppauksen”, sanoo Buffalon Pohjois-Euroopan myyntipäällikkö Paul Hudson.

MiniStation Thunderbolt SSD on suunniteltu Mac OS X 10.6 ja sitä uudemmille käyttöjärjestelmille. Usb 3.0 -tuki on yhteensopiva Mac OS X 10.5 ja sitä uudempien käyttöjärjestelmien kanssa. Laite sopii myös Windows 7-, Windows Vista- ja -ympäristöihin. Laitteella on kolmen vuoden takuu.

MiniStation Thunderbolt SSD on saatavilla 128 gigatavun (suositushinta 299 €) ja 256 gigatavun (suositushinta 459 €) versioina.

Ehkä sinua kiinnostaa...