zyxelnsa325

Keskitetty tallentaminen kotona ja oma pilvi

Zyxel NSA325 mahdollistaa tehokkaan tallennuksen ja multimedian jakamisen digitaalisessa kodissa. Tiedostojen käsittely onnistuu myös älypuhelimella.

perjantai 20. heinäkuuta 2012
Zyxelin mediapalvelimien NSA300-sarjan huippumallissa, NSA325:ssä, on 1,6 gigahertsin kaksoisydinsuoritin ja paikka kahdelle kiintolevylle tiedostojen tallentamista ja kotiverkossa jakamista varten. Teräväpiirtokuvaa monikanavaäänen kanssa voi virtauttaa langattoman verkon välityksellä tietokoneisiin, pelikonsoleihin, mediasoittimiin ja teräväpiirtotelevisioihin.

ZyXELin NSA300-sarjan mediapalvelimien avulla kotikäyttäjä voi tallentaa ja käsitellä mediatiedostoja kuten valokuvia, hd-videoita ja musiikkia helpolla tavalla ja jakaa niitä perheenjäsenten kesken. Tiedostojen lähettäminen onnistuu mediapalvelimesta kaikkiin kotiverkkoon yhdistettyihin tietokoneisiin, pelikonsoleihin ja muihin mediasoittimiin. Tiedostoja voi virtauttaa lisäksi yhdelle tai useammalle näytölle samanaikaisesti.

Kaikilla NSA300-sarjan laitteilla voidaan käyttää Polkastin henkilökohtaista pilveä. Sovellus on saatavana iOS- ja Android-käyttöjärjestelmiin. Se mahdollistaa laitteen asetusten hallinnan älypuhelimella sekä tiedostojen selauksen, toistamisen ja lataamisen suoraan älypuhelimeen tai tablet-laitteeseen. Polkast tunnistaa, onko käyttäjä kytkeytynyt kodin langattomaan verkkoon vai käyttääkö hän 3g-/4g-mobiiliverkkoa kodin ulkopuolella, ja valitsee automaattisesti sopivimman vaihtoehdon. NSA325-mediapalvelimeen on lisäksi yhdistetty suosittu Dropbox-palvelu, jonka avulla tiedostoja voi käsitellä verkossa. Käyttäjä voi lähettää, varmuuskopioida tai ladata automaattisesti sisältöä laitteisiin torrent-tiedostojen ja rss-tilausten avulla.

NSA325: luotettava varmuuskopiointi yhdelle tai kahdelle kiintolevylle suojaa tiedostoja• 1,6 GHz:n kaksoisydinprosessori mediapalvelimen hallintaan• Kaksi paikkaa kiintolevyille, jopa 6 TB:n tallennustila• HD-multimedian virtauttaminen yhdelle tai useammalle näytölle samanaikaisesti• Mediatiedostojen toistaminen XBOX 360- tai PlayStation 3 -pelikonsolin välityksellä• 1 x USB 3 ja 2 x USB 2, LAN• Vihreä design – energiaa säästävät toiminnot

Ehkä sinua kiinnostaa...