win8startscreen

Windows 8 -päivityskampanja käynnistyi

Microsoft käynnisti kampanjan, jossa uuden Windows 7 -pc:n ostaja saa päivityspaketin Windows 8 Pro -versioon 14,99 eurolla.

maanantai 4. kesäkuuta 2012

Jotkut saattavat miettiä, onko nyt oikea hetki hankkia tietokonetta, kun uusi käyttöjärjestelmä on pian tulossa. Microsoft haluaakin tehdä käyttöjärjestelmäpäivityksen mahdollisimman helpoksi tarjoten 2.6.2012 alkaen uuden Windows 7 -pc:n ostajalle päivityspaketin Windows 8 Pro -versioon 14,99 eurolla. Kampanja on tarkoitettu kaikille kampanja-aikana uuden Windows 7 -pc:n ostaneille kuluttajille.

Kampanja on voimassa 31.1.2013 saakka ja koskee pc-koneita, joihin on esiasennettu aitoustodistuksella varustettu Windows 7 Home Basic, Home Premium, Professional tai Ultimate -käyttöjärjestelmä. Päivitysversio pitää ottaa käyttöön 28.2.2013 mennessä.

Windows 8 on nyt askeleen lähempänä valmistumistaan, kun Microsoft julkisti heti kesäkuun alussa Windows 8 Release Preview -testiversion 14 kielellä. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että Windows 8 on kehitystaipaleensa viimeisessä vaiheessa ennen sen lopullista julkistusta. Ajankohtaa ei ole vahvistettu, mutta kauppoihin järjestelmän odotetaan tulevan syksyllä.

Ehkä sinua kiinnostaa...