kfa4-teaser2

Enemmän irti Windows 7:stä

KotiMikro 4/2012: Windows 7 sisältää paljon käteviä toimintoja, mutta siitä voi tehdä vieläkin paremman. Saat meiltä hyödyllisiä vinkkejä ja ohjelmia, joiden avulla voit ottaa enemmän irti Windows 7:stä.

tiistai 7. helmikuuta 2012
kfa4-teaser1

Varo vääriä tietoturvavaroituksia Nettihuijarit ovat keksineet uuden huijauskonstin: he saavat sinut uskomaan, että tietokoneesi on täynnä tietoturva-aukkoja. Lue, miten vältyt tulemasta huijatuksi.

Käy taisteluun netin suurhuijareita vastaan Väärät tietoturvaohjelmat ovat yksi ikävimmistä nettihuijausten muodoista. Niihin törmää yhä useammin, ja yhä useammin ne myös muistuttavat oikeaa tietoturvaohjelmaa.

Kaiken lisäksi me tavalliset käyttäjät olemme valitettavan helppoa saalista huijareille. Me yritämme noudattaa tietoturvaohjeita mahdollisimman tarkasti ja tietokoneellemme on asennettu virustorjuntaohjelma, palomuuri, roskapostin torjuja ja vakoiluohjelmien torjuja. Emme koskaan avaa epäilyttävää sähköpostin liitetiedostoa ja pysymme kaukana netin arveluttavilta sivustoilta.

Huijarit kuitenkin tietävät, että juuri me tavalliset käyttäjät huolestumme, kun kaikista varotoimista huolimatta ruudulle ilmestyy varoitus: ”Tietokoneesi on vaarassa!” Kun tällaista varoitusta napsauttaa, avaa oven haittaohjelmille ja vielä maksaa täysin turhasta ohjelmasta.

Tästä numerosta voit lukea, kuinka suojaudut netin huijareilta.

KotiMikro nro 4 on myynnissä 1.3.2012 Kaikki tarjoukset

Ehkä sinua kiinnostaa...