Windows10 baggrund

Windows 10 pyrkii väkisin koneelle

Windows 10 -järjestelmän päivitystarjousta ei pian pysty enää ohittamaan - päivityksestä tulee suositeltu.

keskiviikko 18. toukokuuta 2016

Jos Windows Update on määritelty asentamaan suositellut päivitykset automaattisesti, niin silloin Windows 7 ja Windows 8.1 -kone päivittyy automaattisesti Windows 10 -järjestelmään. Tiedon on Computerworldille vahvistanut Microsoftin edustaja.

Vaikka vastaavista pakkoasennuksista on aikaisemmin tullut tietoja käyttäjiltä, niin Microsoft on ilmeisesti vasta nyt ottanut menetelmän yleiseen käyttöön. Tähän asti päivitystarjouksen on pystynyt sivuuttamaan helposti, mutta nyt käyttäjä, joka ei halua kymppiä, joutuu olemaan tarkkana. Päivitystä ei Computerworldin mukaan pysty torjumaan pelkästään sulkemalla päivitystä tarjoavan ikkunan. Päivitysohjelma tulkitsee sulkemisen niin, että käyttäjä hyväksyy päivittämisen.

Uusi menettely on Microsoftin pyrkimys saada mahdollisimman moni siirtymään Windows 10:een ennen kuin maksuton päivitystarjous päättyy 29. heinäkuuta.

Näin torjut Windows 10 -päivityksen Gibson Researchin ilmainen työkalu Never 10 tarjoaa helpon tavan hallita päivityksen valintaa ja torjua väkisin koneelle pyrkivä päivitys. Lataa ohjelma TÄÄLTÄ.

> Lue lisää Windows 10:stä

Ehkä sinua kiinnostaa...