Windows10

Windows 10:n päivityksen voi torjua ilmaisella työkalulla

Never 10 on ilmainen työkalu, jonka avulla Windows 7:n ja Windows 8.1:n käyttäjä voi valita, haluaako siirtyä Windows 10 -järjestelmään.

keskiviikko 30. maaliskuuta 2016

Kaikki käyttäjät eivät halua siirtyä uuteen Windowsiin vaan ovat tyytyväisiä nykyiseen järjestelmäänsä, Windows 7:ään tai Windows 8:aan. Windows 10:n päivitystarjous kuitenkin putkahtelee ruudulle tämän tästä ja päivitys on helppo käynnistää myös vahingossa.

Gibson Researchin uusi ilmainen työkalu Never 10 tarjoaa kuitenkin helpon tavan hallita päivityksen valintaa ja torjua väkisin koneelle pyrkivä päivitys.

Windows Updaten päivitystoimintoa voi rukata käsipelilläkin, mutta se vaatii muun muassa Windowsin rekisteriin kajoamista, missä on aina omat riskinsä, jos ei tiedä mitä on tekemässä. Samoin muutostyössä vaadittavaa ryhmäkäytäntöeditoria ei edes ole saatavilla kaikissa kokoonpanoissa.

Never 10:n avulla voi myös ottaa takaisin käyttöön kympin päivityksen, johon Windows 7:n ja Windows 8.1:n käyttäjät voivat siirtyä ilmaiseksi heinäkuun 29. päivään saakka.

Peruskäyttäjälle helppo Never 10 ei asenna mitään ohjelmistoa pysyvästi ja sen voi käytön jälkeen poistaa.

Never 10:n voi ladata valmistajan sivuilta.

Ehkä sinua kiinnostaa...