windows 10

Windows 10 ilmaiseksi Windows 7:n, 8:n tai 8.1:n käyttäjille

Ne, joilla on tietokoneellaan Windows Phone, Windows 7, 8 tai 8.1 voivat päivittää ilmaiseksi Windows 10:een, kunhan se tapahtuu vuoden sisällä käyttöjärjestelmän ilmestymisestä.

torstai 22. tammikuuta 2015

Windowsin käyttäjillä, joilla on suuria odotuksia Microsoftin uusimman käyttöjärjestelmän, Windows 10:n suhteen, on nyt entistä enemmän odotettavaa - päivitys Windows 10:een ei maksa mitään!

Microsoft ilmoitti asiasta suuressa Windows 10:een keskittyvässä tiedotustilaisuudessa.

Päivityspolkua Vistasta ja XP:stä ei ole, vaan niiden käyttäjät joutuvat tekemään puhtaan asennuksen Windows 10:een.

Microsoft ilmoitti tiedotustilaisuudessa, että se ei enää ajattele Windowsia itsenäisenä tuotteena vaan pikemminkin palveluna. Tästä syystä käyttöjärjestelmän voi päivittää ilmaiseksi useimmille alustoille. Toistaiseksi ei ole tiedossa, mitä käyttöjärjestelmä maksaa uusille käyttäjille tai päivitystarjouksen jälkeen.

Microsoft seuraa tällä käytännöllä OS X -päivityksen ilmaiseksi tarjonneen Applen jalanjäljissä.

Mitä on odotettavissa? Yksi Windows 10:n eduista on se, että käyttöjärjestelmä toimii eri alustoilla: tietokoneissa, tableteissa ja älypuhelimissa, ja sovellukset toimivat niissä kaikissa. Yhteinen käyttöjärjestelmä myös helpottaa eri laitteiden välistä synkronointia ja laitteiden välillä vaihtelua.

Lisäksi Windows 10 sopeutuu laitealustaan - Project Spartan on uusi selain tableteille ja tietokoneille, ja Käynnistä-painike tekee paluun vähäisillä Windows 8 -vaikutteilla.

> Lue lisää Windows 10:stä täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...