Uusi Windows 10 -päivitys huhtikuussa

Windows saa korjauksia ja parannuksia muutaman kuukauden kuluttua, kun Creators Update ilmestyy. Muun muassa piirrosohjelma Paint saa uusia ominaisuuksia.

torstai 5. tammikuuta 2017 teksti M. Jacobsen

Windows-harrastajien MSpoweruser.com-sivuston mukaan Microsoft on antamassa viimeistä silausta Creators Updatelle, suurelle Windows 10 -päivitykselle, joka näin ollen ilmestyisi huhtikuussa.

Creators Update sisältää muun muassa uuden 3D-version klassisesta Paint-piirrosohjelmasta, uudistetut pikaviestiominaisuudet, musiikinteko-ohjelman, parannuksia Edge-selaimeen ja tuen virtuaalitodellisuudelle.

Täältä voit lukea, mitä KotiMikro kirjoitti reilu kuukausi sitten tulossa olevasta Paint 3D -ohjelmasta.

Tarkkaa julkaisupäivää ei ole vahvistettu, ja päivitys tulee todennäköisesti saataville vaiheittain Windows Updateen, vastaavalla tavalla kuin aikaisemmatkin suuret Windows-päivitykset.

Kärsimättömät pääsevät varmasti lataamaan päivityksen manuaalisesti heti, kun linkki julkaistaan. KotiMikro raportoi päivityksen saatavuudesta, kun aikataulu vahvistuu.

Käytätkö helppokäyttötoimintoja? Maksuton Windows 10 -päivitys on edelleen mahdollista tehdä käyttöä helpottavien toimintojen varjolla. Windows 7- ja Windows 8 -käyttäjillä on vielä mahdollisuus hyödyntää maksuton versiopäivitys käyttämällä helppokäyttötoimintojen käyttäjille suunnattua tarjousta.

Ehkä sinua kiinnostaa...