SamsungComputer

Samsung varoittaa: Älä asenna Windows 10:tä!

Windows 10:n asennusta ei tällä hetkellä suositella yhteenkään Samsungin tietokoneeseen.

torstai 2. kesäkuuta 2016

Windows 10 -järjestelmään voi vielä vajaat kaksi kuukautta päivittää ilmaiseksi, mutta Samsungin tietokoneelle kympin asennusta ei kannata edes kokeilla. Monet Samsungin komponenttien ajurit eivät ainakaan tällä hetkellä toimi kunnolla uudessa käyttöjärjestelmässä.

The Register -uutissivusto kertoo artikkelissaan, että se on saanut käsiinsä viestin, jossa Samsungin tukihenkilö neuvoo asiakasta ja toteaa, etteivät he suosittele Windows 10:n asentamista mihinkään Samsungin tietokoneista, ja että asiaa selvitellään parhaillaan Microsoftin kanssa.

”Pysykää nykyisessä versiossa” “Sivuillamme olevat ohjaimet eivät vielä ole yhteensopivia uusimman Windows-version kanssa. Yleensä suosittelemme nykyisessä Windows-versiossa, ja me ilmoitamme heti, kun Windows 10:llä ei ole enää ongelmia minkään Samsungin kannettavan ja tietokoneen tai edes näytön kanssa,” Samsungin brittituesta kirjoitettiin asiakkaalle.

Register-sivuston tiedusteluun, milloin päivitettyjä ajureita on odotettavissa, ei tullut tyhjentävää vastausta. Ongelma ei kuitenkaan ole erityisen suuri, sillä Samsungin tietokoneita ei ole myyty Euroopassa enää pariin vuoteen.

Viimeinen tilaisuus päivittää Windows 7 tai Windows 8.1 ilmaiseksi Windows 10 -järjestelmään on 29.7. 2016.

> Lisää Windows 10 -asiaa

Ehkä sinua kiinnostaa...