Windows 10 Fall Creators Update

Nyt voi päivittää Windowsin uusimpaan versioon. 

© MyImages - Micha / Shutterstock

Näin saat uusimman Windows 10 -päivityksen

Viimeisin Windows 10 -päivitys, Fall Creators Update, tarjoaa paljon uutta. Kärsimättömät voivat asentaa päivityksen jo nyt.

tiistai 17. lokakuuta 2017

Syksyn suurpäivitys on vihdoin saatavana, kun Microsoft aloitti Windows 10 Fall Creators Update -päivityspaketin jakelun.

Luvassa on monia uudistuksia ja parannuksia. päivitystä ei kuitenkaan ole pakko tehdä heti, vaan sen tuloa voi rauhassa odottaa. 

Loimme nopean katsauksen uuden päivityksen mukanaan tuomiin parannuksin ja uudistuksiin. 

Windows 10 Fall Creators Updaten uutuuksia

  • Uudella Valokuvat-sovelluksella voi koostaa yhdistetyn todellisuuden elämyksiä lisäämällä kuviin kolmiulotteisia kohteita.  
  • Story Remix on Valokuvat-sovelluksen edelleen kehitetty versio. Story Remix luo muistoista, kuvista ja videoista tarinoita sekä lisää niihin musiikkia, teeman ja elokuvamaisia efektejä.
  • Kolmiulotteisen mallin voi sijoittaa kameran avulla todelliseen ympäristöön, josta voi sitten ottaa kuvan. 3D-ominaisuudet ovat jatkoa Paint 3D:lle, joka tuli saataville Creators Update -päivityksen mukana.
  • Android-puhelimen tai iPhonen synkronoinnin avulla voi esimerkiksi jatkaa tietokoneella saman verkkosivun lukemista, jonka on avannut puhelimeen. Lue lisää täältä...
  • Fall Creators Update tuo myös hyödyllisen toiminnon, jonka avulla voi kiinnittää haluamansa yhteystiedot tehtäväpalkkiin, ja lisäksi omien asetusten muokkaaminen on entistä monipuolisempaa, samoin kuin akkukestonkin pitäisi parantua.

> Tartu tarjoukseen, niin saat 4 numeroa KotiMikroa ja älypuhelimella ohjattavan IP-valvontakameran hintaan 26,90 euroa – säästät 92,90 euroa.

Näin päivität tietokoneeseesi
uusimman Windows-version

Varmista ennen päivitystä, että tietokoneesi kokoonpano vastaa uusimman Windows 10 -version vaatimuksia. 

Tietokoneessa pitää olla vähintään 1 gigahertsin suoritin, 1 gigatavu keskusmuistia 32-bittiselle versiolle tai 2 gigatavua 64-bittiselle versiolle sekä vähintään 16 gigatavua vapaata tallennustilaa 32-bitttiselle tai vähintään 20 gigatavua 64-bittiselle versiolle.

Tee tiedostoistasi varmuuskopiot ennen kuin aloitat Windows 10 Fall Creators Update -päivitystä.

Päivitys tulee saataville normaalisti Windows Updaten kautta. 

Jos et malta odottaa, päivityksen voi ladata Microsoftin sivuilta.

> Lisää Windows 10:n uutisia, vinkkejä, oppaita ja oikoteitä

Ehkä sinua kiinnostaa...