anniversary update

Moni vasta odottaa Windows 10:n Anniversary-päivitystä

Windows 10:n Anniversary-päivitys voi tulla osalle käyttäjistä Windows Updaten kautta vasta parin kuukauden kuluttua.

torstai 15. syyskuuta 2016 teksti M. Jacobsen

Jos olet odottanut, että Windows 10:n Anniversary-päivitys tulee pian automaattisesti koneellesi, saatat joutua odottamaan vielä lisää. Päivityksen jakelu alkoi jo elokuussa, mutta se ei ole automaattisesti vielä ilmestynyt kaikkien käyttäjien saataville.

Päivityksen tuloon sataa kulua jonkin aikaa, jopa pari kuukautta. Asiasta kertoi ZDNet-uutissivusto, joka sai myös lisätietoja Microsoftilta.

Viimeisimmän tiedon mukaan elokuun alussa käynnistynyt jättimäinen päivitysoperaatio saattaa kestää kolme kuukautta, eli kaikilla käyttäjillä Anniversary-päivitys olisi vasta marraskuun alussa.

Päivitys mahdollista myös heti Odottaminen on kuitenkin ollut sikäli viisasta, että joissain kokoonpanoissa on ollut ongelmia Anniversary-päivityksen kanssa ja jotkut oheislaitteet ja ohjelmistot eivät ole toimineet päivityksen kanssa. Nyt Windows-testaajilla on toivottavasti ollut aikaa korjata ongelmia, kun päivityksen ei ole tarvinnut olla kaikilla samaan aikaan.

Anniversary-päivityksen voi ladata välittömästi Windows 10:n päivityshistoria -sivulta, jos ei halua odotella päivitystä Windows Updaten kautta.

Ehkä sinua kiinnostaa...