Windows 10

Milloin Windows 10:n saa suomenkielisenä?

Milloin Windows 10:n saa suomeksi? Kotimikro.fi pitää sinut ajan tasalla siitä, milloin Windows 10 tulee myyntiin, ja milloin sen saa suomeksi.

keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Windows 10 julkaistaan vuoden 2015 kuluessa, mutta milloin sen saa suomenkielisenä? Kotimikro.fi tulee kertomaan ensimmäisten joukossa, milloin Windows 10 tulee myyntiin, ja milloin sen ensimmäiset 25 kieliversiota tulevat tarjolle.

MILLOIN WINDOWS 10 AIOTAAN JULKAISTA?

Microsoftin oli tarkoitus julkaista Windows 10 -käyttöjärjestelmä keväällä 2015. Viimeisten tietojen mukaan Windows 10 julkaistaan kuitenkin vasta syksyllä. Toistaiseksi ei ole kerrottu, milloin eri kieliversiot tulevat tarjolle. Se on kuitenkin varmaa, että Windows 7-, 8- tai 8.1-käyttöjärjestelmät saa päivittää ilmaiseksi Windows 10:een vuoden sisällä uuden käyttöjärjestelmän julkaisemisesta.

ILMAINEN KOKEILUVERSIO WINDOWS 10:STÄ ON JO SAATAVANA

Windows 9 jäi kokonaan välistä, kun loppukesästä 2014 Microsoft ilmoitti seuraavan käyttöjärjestelmänsä olevan Windows 10 ja laittoi tarjolle ilmaisen englanninkielisen kokeiluversion Windows 10:stä.

MILLOIN WINDOWS 10:N SAA SUOMEKSI?

Keräämme Windows 10 -uutisemme omalle sivulleen. Tee linkisä avautuvasta sivusta kirjanmerkki (merkitse sivu selaimessasi tähdellä), niin löydät sen helposti:

> Lue lisää Windows 10:stä täällä.

Tilaa Kotimikron uutiskirje sivun oikeasta laidasta tai seuraa uutissivuamme. Meiltä kuulet ensimmäisten joukossa, kun Windows 10 tulee tarjolle suomeksi.

Ehkä sinua kiinnostaa...