Microsoft uusii sovellustensa kuvakkeet

Pian naksuttelemme uusia kuvakkeita, kun avaamme Microsoftin ohjelmia tietokoneella.

Microsoft uusii sovellustensa kuvakkeet

Word, Excel, PowerPoint ja monet muut Microsoftin sovellukset saavat uudet kuvakkeet ja Officen ulkoasua päivitetään muutenkin – katso uudet kuvakkeet täältä.

maanantai 10. joulukuuta 2018


Microsoft on hiljattain tuunannut muun muassa Outlookin ja Wordin ulkoasua ja yhtiö jatkaa Office-sovellusten ja muiden ohjelmiensa ulkoasun päivittämistä entistä virtaviivaisemmaksi.

Samalla Microsoft uudistaa Office-sovellustensa kuvakkeet.

Edellisestä kerrasta, jolloin Word, Excel, PowerPoint ja muut Office-sovellukset saivat uudet kuvakkeet, onkin vierähtänyt jo viisi vuotta. 

Alla olevassa kuvassa on Wordin kuvakkeen kehitys viimeisten 15 vuoden aikana. Mukana on myös tulossa oleva uudistettu kuvake.  

> Lue myös: Uusi Windows 10 -suurpäivitys on nyt ladattavissa

Microsoft uusii sovellustensa kuvakkeet

Näin Wordin kuvake on muuttunut vuosien saatossa.

© Microsoft

Windows 10 -päivitys tuo uuden ulkoasun

Microsotin Office-sovellusten uudet kuvakkeet ovat todennäköisesti mukana Windows 10:n seuraavassa laajassa päivityksessä. 

Myös muihin Microsoftin ohjelmiin on luvassa uudet kuvakkeet. Muun muassa Windowsin Resurssienhallintaa, Laskinta ja Sähköposti-sovellusta koskeva uudistus yhtenäistää Windowsin ilmettä. 

> Lue lisää asiaa Windows 10:stä – uutisia, vinkkejä ja niksejä

Alla on katsaus uusiin kuvakkeisiin. Vasemmalla on vanhat ja oikealla uudet kuvakkeet. Kuvien välillä voi vaihtaa keskellä olevalla liukusäätimellä. 

> KotiMikron jokaisessa numerossa kerrotaan Windows 10:n tuoreimmat uutiset, vinkit ja niksit sekä esitellään uusimmat toiminnot ja ohjelmat. Voit ryhtyä KotiMikron tilaajaksi jo 3,90 eurolla.

WORD

SKYPE

POWERPOINT

EXCEL

ONEDRIVE

OUTLOOK

Ehkä sinua kiinnostaa...