Windows logo

Enemmän irti Microsoft Windowsista

Näillä ohjeilla päivität Windowsin ja opit Microsoftin käyttöjärjestelmän vähemmän tunnetut puolet. Opastamme sinut Windows 7-, Windows 8- ja Windows 8.1-käyttöjärjestelmien saloihin ja esittelemme asentamisen arvoiset ohjelmapäivitykset.

perjantai 14. marraskuuta 2014

Harva on tyytyväinen koneensa käyttöjärjestelmään. Onneksi Windowsin vioiksi ja puutteiksi koettuihin piirteisiin löytyy usein myös ratkaisu. Olemme koonneet yhteen koko joukon lisäyksiä Windows 7-, Windows 8- ja Windows 8.1-käyttöjärjestelmiin. Monet lisistä ovat ehdottomasti tutustumisen arvoisia. Antamillamme eväillä saat enemmän irti Microsoftin käyttöjärjestelmistä.

Windowsin täydennyspaketti

Ota käyttöön apuohjelmat, joilla teet Windowsistasi vieläkin paremman.

Lue lisää

123 varmaa Windowsin vinkkiä

Ota Windowsista kaikki irti lukuisilla hyödyllisillä ja helpoilla vinkeillä, jotka tekevät tietokoneen käyttämisestä entistä sujuvampaa.

Lue lisää

Löydä hyödylliset ominaisuudet

Kaivoimme Windowsin pinnan alta nipun hyödyllisiä ominaisuuksia, joista on apua muun muassa ongelmatilanteiden selvittelyssä.

Lue lisää

Torju turhakkeet

Unchecky on kätevä työkalu, jonka avulla välttää ohjelman tarjoamat kylkiäiset.

Lue lisää

Päivitä Windows 8.1:een ilmaiseksi

Windows 8 -järjestelmän voi päivittää ilmaiseksi Windows 8.1:een, joka tuo Windowsiin tukun uusia ominaisuuksia ja tervetulleita toimintoja.

Lue lisää

Vaivatonta tiedostonhallintaa

Paranna Windowsin tiedostonhallintaa Copy Handlerilla, joka tuo käteviä aputoimintoja tiedostojen siirtoon ja kopiointiin.

Lue lisää

Ehkä sinua kiinnostaa...