lg_lollipop

LG päivittää ensimmäisenä Android 5.0 -versioon

Lippulaivamalli LG G3 saa ensimmäisenä LG:n puhelimena Android 5.0 Lollipopin viimeisimmät ja älykkäimmät toiminnot. Pohjoismaiden julkaisu on suunniteltu joulukuuksi.

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

LG Electronics on aloittanut halutun Android 5.0 Lollipop -järjestelmän päivitykset LG G3 -puhelimelle Euroopan markkinoilla. Ensimmäisenä päivitys tulee saataville Puolassa marraskuun toisella viikolla, mikä tekee LG:stä ensimmäisen globaalin matkapuhelinvalmistajan, joka tuo Lollipop-päivityksen asiakkailleen.

Pohjoismaissa päivitys tulee LG G3 -puhelimeen joulukuussa. Lisäksi LG julkistaa pian aikataulun muiden puhelimiensa päivittämiseksi.

Androidin viimeisimmässä versiossa on useita parannuksia kuten käyttöjärjestelmän uusi ilme, joka tuo parempaa syvyyttä, varjoja ja animaatioita. Ilmoituksia on paranneltu niin uudella ulkoasulla kuin värimaailmalla, ja ne saa näkyviin myös lukitulle näytölle. Uusi Android-versio sisältää tuen kuvien ottamiselle raw-muodossa. Ominaisuus tulee kameraan laitevalmistajasta riippuen.

Lisäksi päivitys tuo uuden turvallisuusominaisuuden, joka yksinkertaistaa yhteyksiä laitteiden välillä. Tämä tarkoittaa, että käyttäjät pystyvät avaamaan älypuhelimensa lukituksen myös silloin, kun laite muodostaa bluetooth-yhteyden kautta parin jonkin toisen laitteen kanssa, kuten LG G Watchin tai G Watch R:n.

Lisäksi Lollipop tuo mukanaan Android Runtime -ohjelmiston (ART), joka parantaa laitteen suorituskykyä.

Lisätietoja LG:n muiden puhelinmallien Android 5.0 Lollipop -päivityksestä tulee myöhemmin. Seuraamalla LG:n suomenkielistä Facebook-sivua saat yksityiskohtaisempaa tietoa LG:n tuotteiden Android-päivityksistä.

Ehkä sinua kiinnostaa...