lenovo-a10_group

Lenovolta Android-läppäri

Edullinen Lenovo A10 toimii sekä kannettavana tietokoneena että tablettina ja käyttää Android 4.2 -käyttöjärjestelmää.

perjantai 1. marraskuuta 2013

Laite on Lenovon ensimmäinen Android-kannettava. Se tulee saataville Euroopassa marraskuun aikana ja hinta on alustavasti 229 euroa.

Lenovo A10 painaa alle kilon ja on paksuimmalta kohdaltaan vain 17,3 mm. Lenovoa vauhdittaa neliytiminen 1,6 gigahertsin Cortex-A9, joka on tehokkain tämänhetkisistä ARM-pohjaisista neliytimisistä suorittimista.

Laitteessa on sekä näppäimistö että 10,1-tuumainen hd-näyttö, jonka tarkkuus on 1366 x 768 pistettä. Näyttö on 10 pisteen monikosketusnäyttö. Multimediaa ja videokeskusteluja varten laitteessa on nettikamera ja kaiuttimet. Akkukestoksi luvataan yhdeksän tuntia jatkuvassa videotoistossa, joten laite on omiaan myös tien päälle. Painoa Lenovo A10:llä on alle kilo, ja paksuimmastakin kohdasta se on mitoiltaan alle kaksi senttiä.

Näppäimistö taittuu näytön taakse telineeksi, kun laitetta käytetään kosketusnäytöllä tabletin tapaan. Käyttöliittymä vaihtuu käyttötilan mukaan. Android-liittymän lisäksi laitetta voi käyttää kannettavan tapaan Lenovon omalla käyttöliittymällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...