lg_g_pad

Käteen sopiva tabletti täysteräväpiirtonäytöllä

LG Electronicsin G-sarjan mobiililaitteiden premium-mallien uutuus on maailman ensimmäisellä kahdeksantuumaisella full hd -näytöllä varustettu LG G Pad 8.3 -tabletti.

keskiviikko 9. lokakuuta 2013

LG G Pad on muotoiltu niin, että etupintaan on saatu mahdollisimman iso näyttö laitteen ulkomittojen pysyessä silti pieninä.

”Kompakti malli perustuu LG:n johtavaan mobiiliteknologiaan sekä kuluttajilta saamaamme palautteeseen siitä, mitä he pitävät tabletin optimikokona”, sanoo Kristoffer Ejebro, LG Electronicsin mobiilituotteiden Pohjoismaiden tuoteasiantuntija.

Pikkutakin povitaskuun mahtuva LG G Pad painaa vain 338 grammaa ja laitteessa on tehokas 4 600 mAh:n akku.

Käyttäjät tallentavat tietoa yhä useampaan paikkaan tietoverkkoon kytkettyinä olevien laitteiden ja tuotteiden määrän lisääntyessä. LG:n QPair-sovellus auttaa seuraamaan kerralla useampaa laitetta, sillä jokainen älypuhelimeen tuleva puhelu tai viesti näkyy myös LG G Padissa ja lyhyet vastausviestit voi lähettää suoraan G Padista. Tabletin muistiin tallennetut muistiinpanot näkyvät myös älypuhelimen muistissa, ja ne voi lähettää eteenpäin kummasta laitteesta tahansa. QPair-sovelluksen avulla G Padiin voi yhdistää myös muiden valmistajien älypuhelimia, erityisesti Android Jelly Bean -järjestelmää käyttäviä puhelimia.

Ensimmäinen kahdeksantuumainen Full HD -näytöllä varustettu taulutietokone Aivan kuten älypuhelin LG G2:ssa ja muissakin G-sarjan malleissa, on myös LG G Pad 8.3 -taulutietokoneessa täysteräväpiirtotarkkuuksinen (full hd) IPS-näyttö. Tosiasia on, että 1920 x 1200 kuvapisteen näyttö (WUXGA, Widescreen Ultra Extended Graphics Array) todellakin tuottaa paremman kuvatarkkuuden kuin tavallinen full hd -näyttö. Jotta laitteen korkearesoluutioinen näyttö saadaan hyödynnettyä, pyörittää LG G Pad 8.3 -tablettia Qualcommin neliytiminen, 1,7 gigahertsin Snapdragon 600 -suoritin.

Muita erityisesti G Padin 8,3-tuumaista näyttöä varten suunniteltuja toimintoja:

Slide Aside mahdollistaa nopean liikkumisen sovellusten välillä: avoimet sovellukset liu’utetaan sivuun kolmisormipyyhkäisyllä. QSliden avulla voi käyttää jopa kolmea sovellusta samanaikaisesti samassa ikkunassa. KnockON-toiminnon ansiosta näytön voi herättää lepotilasta tai palauttaa lepotilaan helposti kaksoisnapauttamalla.

LG G Pad -tabletin suositushinta on 299 euroa ja laite tulee kauppoihin lokakuun lopussa.

Ehkä sinua kiinnostaa...