hyperx3k

Ssd-päivitys hintatietoisille

Kingston HyperX 3K -tuoteperheen ssd-levyt tarjoavat HyperX-sarjan suorituskykyä edulliseen hintaan tehokäyttäjille, pelaajille ja multimediasuorituskykyä vaativille.

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Kingstonin uusia ssd-ratkaisuja on saatavana pelkkänä asemana tai päivityspakettina, jonka mukana toimitetaan aseman ohella kloonausohjelmisto, dvd-asennusopas, tarvittavat kaapelit, asennuskehikko ja ruuvinväännin.

”HyperX 3K SSD on suunniteltu erityisesti budjettitietoiset tehokäyttäjät ja A/V-ammattilaiset mielessä pitäen. Olemme innoissamme, että voimme tarjota ssd-levyjä, joissa yhdistyy HyperX-luokan suorituskyky ja edullinen hinta,” toteaa Kingstonin Suomen myyntipäällikkö Mikko Maanoja

HyperX 3K on varustettu synkronisella nand-muistilla ja toisen sukupolven Sandforce SF-2281 -ohjaimella. Levyn lukunopeus on 551 ja kirjoitusnopeus 510 megatavua sekunnissa. Levyissä on Sandforcen Duraclass -tekniikka, joka takaa luokkansa parhaan kestävyyden ja pisimmän elinkaaren vaativimmissakin olosuhteissa.

Kingston HyperX 3K SSD on saatavana kokoluokissa: 90Gt, 120 Gt, 240 Gt ja 480 Gt. Laitteita on saatavana pelkkänä asemana tai HyperX Upgrade Kitillä, jonka mukana toimitetaan aseman ohella kloonausohjelmisto, dvd-asennusopas, serial ata- ja virtakaapelit, 2,5 tuuman asennuskehikko ja ruuvinväännin. Asemalla on kolmen vuoden takuu.

Asemien hinnat alkavat noin 129 eurosta. Esimerkiksi 90 gigatavun asema päivityspaketilla maksaa noin 139 euroa ja 120-gigainen noin 169 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...