Jolla-logo

Jolla Tablet -kampanja kasvaa

Jolla Tablet -joukkorahoituskampanjan uusiin tavoitteisiin kuuluu 3,5G-versio, laajennettu muistikorttituki ja jaettu näyttötilaominaisuus.

perjantai 28. marraskuuta 2014
Jolla_Tablet

Mobiililaitteita ja Sailfish OS -käyttöjärjestelmää kehittävän Jollan viikko sitten aloittama Jolla Tablet -joukkorahoituskampanja Indiegogo-palvelussa on kerännyt tähän mennessä lähes 1,3 miljoonaa dollaria, ylittäen alkuperäisen tavoitteen kolminkertaisesti. Tätä juhlistaakseen Jolla on julkistanut uusia kampanjatavoitteita.

Uudet Jolla Tablet -kampanjatavoitteet sisältävät sekä laite- ja ohjelmisto-ominaisuuksia, jotka toteutetaan, mikäli tavoitteet saavutetaan. Valitut kampanjatavoitteet perustuvat together.jolla.com-yhteisön valitsemiin ja äänestämiin ominaisuuksiin.

Korkein kampanjatavoite on 3,5G HSDPA -tuki. Tämä ominaisuus tulee saataville, jos kampanja tavoittaa 2,5 miljoonaa dollaria. Tämän tavoitteen jälkeen Jolla Tabletin hankkijat EU-alueella voivat päivittää laitteensa 3,5G-versioon 30 dollarilla. Jollan tavoitteena on toteuttaa 3,5G-versio myös EU:n ulkopuolella.

Toinen kampanjatavoite on jaettu näyttö, joka on ollut halutuin ohjelmisto-ominaisuus yhteisössä. Sen ansiosta ruudulla voi käyttää kahta sovellusta yhtä aikaa. Tämä ominaisuus toteutetaan, mikäli kampanja yltää 1,75 miljoonaan dollariin.

Lisäksi tavoitteena on laajennettu muistikorttituki. MicroSCHD-tuki nostetaan 128 gigatavuun, mikä antaa käyttäjille runsaasti enemmän muistitilaa mm. musikin, videoiden ja kuvien tallentamiseen. Tämä ominaisuus toteutetaan, jos kampanja ylittää 1,5 miljoonaa dollaria.

Jolla Tablet -projekti Indiegogo-palvelussa jatkuu vielä 9.12. asti. Jolla-tabletin saa nyt 209 dollarilla. Kampanjamaat ovat tällä hetkellä: EU-maat, Norja, Sveitsi, Yhdysvallat, Intia, Kiina, Hongkong, Venäjä, Australia ja Kanada.

Jolla Tablet hyödyntää itsenäistä ja intuitiivista Sailfish OS -käyttöjärjestelmää, joka on yhteensopiva Android-sovellusten kanssa. Jolla Tabletissa on 1,8 Ghz Quad Core Intel -prosessori, kahden gigatavun muisti, 32 gigatavua tallennustilaa, 7,85 tuuman (2048x1536) näyttö ja viiden megapikselin kamera.

Jolla Tablet tulee markkinoille vuoden 2015 toisella neljänneksellä.

Ehkä sinua kiinnostaa...