Mediapad_M1

Huaweilta edullinen huipputabletti

Elisa sai toukokuun alussa valikoimiinsa Huawein edullisen MediaPad M1 8.0 -tabletin. Ohut ja kevyt 4g-tabletti tarjoaa teknisiä ominaisuuksia ja laatua selvästi edullisemmalla hinnalla kuin tähän asti on totuttu.

tiistai 6. toukokuuta 2014

”Huawein tabletit ovat saavuttaneet lyhyessä ajassa vahvan aseman markkinoilla, ja yksittäiset mallit ovat olleet alkuvuonna eniten myytyjen joukossa”, toteaa liiketoimintajohtaja Matias Castrén Elisasta.

Huawei MediaPad M1 8.0 -tabletti on Elisalla yksinoikeudella myynnissä ensimmäisen kuukauden ajan.

”Huawei on nuori ja dynaaminen brändi mutta lisäksi tekninen johtaja alallaan. Olemme iloisia, että pääsemme tekemään yhteistyötä Elisan kanssa tarjotaksemme suomalaisille parhaat mahdolliset tuotteet ja palvelut tulevina vuosina”, sanoo Huawei Technologies Oy:n Device-liiketoiminnan johtaja Yang Yu.

Huawein MediaPad M1 8.0 -tabletissa on 1,6 gigahertsin neliydinprosessori, 8 gigatavua tallennustilaa, microsd-korttipaikka ja tuki 32 gigatavuun saakka, gigatavu käyttömuistia, tuki mobiililaajakaistayhteydelle, jopa 150Mbit/s (4g/3g/hsdpa+ ja edge/gprs), ja 1280x800 pikselin näyttötarkkuus.Laitteessa on myös wlan, bluetooth ja gps. Käyttöjärjestelmä on Android 4.2 (Jelly Bean). 8-tuumainen tabletti on vain 7,9 mm paksu ja painaa vain 329 grammaa.

Koska laite toimii sekä 3g- että 4g-verkossa, se sopii hyvin esimerkiksi mökille mukaan otettavaksi ja ajanvietteeksi kesän automatkoille. Huawei MediaPad M1 8.0 -tabletti maksaa 249 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...