HP 3310 nettikamera

HP:ltä uusia tietokonetarvikkeita koulutielle

HP:n valikoimaan on lisätty värikkäitä hiiriä, urheilullisia reppuja, suojalaukkuja ja hd-nettikameroita koulujen alkamista varten.

maanantai 13. elokuuta 2012
HP X4000 Wireless Mice
HP Signature Slim Brief salkku

HP on esitellyt uusia muotoilutietoisille kuluttajille suunnattuja tarvikkeita. Valikoimaan kuuluu värikkäitä hiiriä, design-reppuja ja -suojalaukkuja sekä kompakteja hd-nettikameroita.

Langaton hiiri on tietokoneen tärkeä lisätarvike, ja HP Wireless Mouse X4000 -sarjan hiiriä on nyt saatavana viitenä mallina: Scrap Metal, Cowa Bunga, Poppy, Zebra Fade ja Colour Splash. Jokainen kuvioinneista tekee kestävän vaikutuksen, ja niillä voi ilmaista henkilökohtaisia mieltymyksiään ja persoonallisuuttaan: huomiota herättävät viivat, hienot ympyrät, voimakkaat värit, massiiviset aallot…

Kumisista sivuista saa mukavan ja tukevan otteen, ja hiiri sopii niin oikea- kuin vasenkätisillekin. Alhaisen virrankulutuksen ansiosta paristojen kestoksi luvataan jopa 30 kuukautta. Hiirten kantama on jopa yhdeksän metriä, ja niissä on lasertunnistin. Ne sopivat jokaisen opiskelijan ja ammattilaisen laitevalikoimaan.

Suojaa arvokkaalle teknologialle HP Signature Backpack -repun monikerroksinen pehmuste suojaa tietokonetta ja useissa taskuissa tavarat pysyvät järjestyksessä. Säädettävät hihnat takaavat mukavuuden. Useimmat 40,6 cm:n (16”) kannettavat sopivat HP Signature Backpack -reppuihin, joiden vahvistettu ja pehmustettu pohja tuo lisää turvaa laitteelle.

Kannettavien tietokoneiden HP Signature Slim Brief-, HP Signature Top-Load- ja HP Authentic Top-Load- laukuissa on vettähylkivä pinta, irrotettava olkahihna, pehmustettu kahva ja jopa yksitoista monikäyttöistä taskua. HP Signature Slim Brief- ja HP Signature Top-Load notebook -laukut sopivat 35,6 cm:n (14”) ja HP Authentic Top-Load 40,6 cm:n (16”) kannettaville.

Jaa helposti hd-tasoista videokuvaa Yhteydenpidon perheeseen ja ystäviin kerrotaan olevan entistäkin helpompaa HP:n uusilla videokameroilla. Virtaviivaisilla, erittäin pienikokoisilla 1080p hd-nettikameroilla voit käydä videokeskusteluja, kuvata videoita ja jopa kahdentoista megapikselin kuvia. Lataus yhdellä napsautuksella Facebookiin, Twitteriin, YouTubeen ja Flickriin tekee sisällön jakamisesta helpompaa kuin milloinkaan aiemmin. Kätevän liittimen ansiosta HP-nettikameran voi kiinnittää mihin tahansa ja sitä voi kääntää jopa 360 astetta. HP Webcam HD 3300- ja 3310- malleissa on kolmensuuntainen videopuheluohjelmisto ja kolme pikanäppäintä yleisimpiin toimintoihin.

HP-nettikameramallisto kattaa kaikki tarpeet perhekäyttöön tarkoitetusta 1300-mallista aina 5210-malliin, joka lupaa täydellisen hd-elämyksen. HD 5210 on huipputason nettikamera, joka on myös Skype-sertifioitu. Viimeisin H.264-teknologia tuottaa nopeampaa ja selkeämpää videokuvaa, jonka viive on pienempi kuin milloinkaan ennen.

Hinnat ja saatavuus

Ehkä sinua kiinnostaa...