wirelesstouchpad

Langaton ohjauslevy pc:lle

Logitech Wireless Touchpad uudistaa valmistajan mukaan tavan käyttää, hallita ja ohjata tietokonetta. Langatonta ohjauslevyä käytetään erilaisin kosketuksin, hipaisuin ja pyyhkäisyin, joten sen käyttö on luonnollista ja helppo omaksua.

maanantai 19. syyskuuta 2011

Ison kosketusalan ansiosta ohjaus sujuu vaivatta isokätiseltäkin käyttäjältä. Logitech Wireless Touchpadin langattomuuden ansiosta ohjauslevy ei takerru johtoihin. Laitteen usb-porttiin liitettävään Logitech Unifying -vastaanottimeen voidaan lisätä myös muita langattomia Logitech-laitteita.

Logitech Wireless Touchpad on täydellinen oheislaite ihmisille, jotka haluavat selata nettiä helposti ja luonnollisella tavalla”, täydentää Logitechin Suomen maajohtaja Iikka Buss. ”Helposti opittavien eleiden ja pyyhkäisyjen ansiosta sivujen selailu on entistä mukavampaa.”

Logitech Wireless Touchpad hyödyntää erilaisia pyyhkäisytekniikoita laitteen eri tarkoituksiin. Riippuen siitä, monellako sormella ohjauslevyä pyyhkäistään, sillä voidaan liikkua niin eri sivustojen, alasivujen kuin eri sovellustenkin välillä.

Kehittyneen 2,4 gigahertsin langattoman teknologian ansiosta ohjauslevyn käyttö on viiveetöntä ja tarkkaa. Alhaisen virrankulutuksen ansiosta ohjauslevy toimii jopa neljä kuukautta samoilla paristoilla. Laitteessa on myös merkkivalo, joka varoittaa paristojen alhaisesta varauksesta.

Logitech Wireless Touchpad tulee myyntiin syyskuun aikana 49 euron kuluttajahintaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...