epson-xp-950

Epsonilta valokuvia A3-koossa tulostava kuusivärinen monitoimitulostin

Epsonin Expression Photo XP-950 on markkinoiden ensimmäinen valokuville tarkoitettu kuusivärinen monitoimitulostin, joka tulostaa myös A3-koossa, vaikka se on vastaavaa kokoluokkaa kuin tavalliset valokuvia tulostavat A4-monitoimilaitteet.

keskiviikko 21. elokuuta 2013

Laitteessa on erikoismateriaaleille tarkoitettu takalokero, jonka avulla voi tulostaa erikokoisille materiaaleille aina A3-kokoon asti. Lisäksi kahden edestä ladattavan paperilokeron ansiosta voi vaihtaa valokuvien ja A4-tulostuksen välillä vaihtamatta välillä tulostusmateriaalia.

Lisäksi laitteessa on motorisoitu ohjauspaneeli ja automaattisesti ennen tulostusta avautuva paperilokero. Kosketusnäytöltä, joka on kooltaan 8,8 senttiä, onnistuu valokuvien tulostus muistikorteilta ja PictBridgen kautta suoraan ilman tietokonetta. Laitteella voi tulostaa myös cd- ja dvd-levyille.

Tulostimessa käytetään Epsonin Claria Photo HD -mustetta, joka valmistajan mukaan soveltuu erinomaisesti huippulaatuisia valokuvia haluaville valokuvaharrastajille. Testitulosteiden kiihdytetyissä testeissä saatujen kestoluokitusten perusteella tällä musteella Epsonin tulostusmateriaaleille tulostettujen valokuvien arvioidaan säilyvän jopa 300 vuotta valokuva-albumissa. Kuusivärisen mustesarjan (musta, syaani, magenta, keltainen, vaalea syaani ja vaalea magenta) luvataan tuottavan pehmeitä väriliukuja, syviä mustia ja vivahteikkaita värejä.

Expression Photo XP-950:n mukana toimitetaan Epson Connect, joka mahdollistaa asiakirjojen ja valokuvien langattoman tulostuksen älypuhelimista ja tablet-tietokoneista. Lisäksi XP-950 tukee Wi-Fi DirectTM -toimintoa, jonka avulla voit tulostaa langattomilta laitteilta muodostamatta yhteyttä langattomaan reitittimeen. Käyttäjä voi myös tulostaa tietokoneesta mistä tahansa päin maailmaa lähettämällä asiakirjoja ja valokuvia sähköpostitse suoraan tulostimeen. Scan-to-Cloud puolestaan mahdollistaa skannattujen asiakirjojen tallennuksen suoraan pilvipalveluihin. Tulostin on myös yhteensopiva Google Cloud Print -palvelun kanssa.

”Asiakkaat haluavat monitoimilaitteen, joka mahtuu pieneen tilaan ja sisältää kaikki tarjoamamme huippuluokan laitteiden ominaisuudet. Expression Photo XP-950 sisältää uuden Epson Creative Print -sovelluksemme, jonka avulla voit ilmaista itseäsi paremmin vaikkapa luomalla omia postikorttejasi, mukauttamalla kirjepaperimalleja tai tulostamalla valokuvia Facebookista”, kertoo Epson Europen tuotepäällikkö Katie Zimmermann.

Epson Expression Photo XP-950 on saatavilla vuoden 2013 lokakuusta lähtien 349 euron suositushintaan.

Ehkä sinua kiinnostaa...