ASUS_TransformerBookTrio

Asukselta maailman ensimmäinen 3-in-1-ultrakannettava

Asus Transformer Book Trio on maailman ensimmäinen 3-in-1 tietokone – se taipuu niin tabletiksi, kannettavaksi tietokoneeksi kuin pöytäkoneeksikin.

perjantai 6. joulukuuta 2013

Transformer Book Triossa on 11,6-tuumainen täyden teräväpiirron kosketusnäyttö. Laite on varustettu sekä Windows 8- että Android-käyttöjärjestelmillä.

Perinteisenä kannettavana tietokoneena käytettynä laite tarjoaa huippuluokan tehot sekä ominaisuudet. Laitteen näppäimistötelakka, joka toimii irrotettaessa itsenäisenä pöytäkoneena ulkoisen näytön kanssa, on varustettu neljännen sukupolven Intel Core i5/i7 -suorittimella, Intel HD 4400 -näytönohjaimella, neljän gigatavun muistilla sekä 500 gigatavun tallennustilalla. Laitteen 700-grammainen näyttö toimii samanaikaisesti itsenäisenä Android 4.2 -tablettina Intel Atom Z2560 -suorittimella sekä 16 gigatavun emmc flash -tallennustilalla.

Viimeisimmän sukupolven 802.11ac-standardin langattomat yhteydet, bluetooth 4.0 -tuki sekä kattavat liitännät (mm. 2x usb 3.0, mini hdmi, mini display port, mikro-usb ja mikro-sdxc) kertovat, että Transformer Book Trio on suunniteltu laitteeksi, jolla käyttäjä pärjää kaikissa tilanteissa työnteosta päivittäiseen viihdekäyttöön.

Kilon painoinen telakka toimii itsenäisenä pöytäkoneena, jota voi käyttää erillisen näytön kanssa.

Asus Transformer Book Trion suositushinta on Intel Core i5 -suorittimella 999 euroa ja Intel Core i7 -suorittimella 1 099 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...