Kuulokkeet tilaajalahjana

Kuulokkeiden avulla otat enemmän irti tietokoneestasi ja puhelimestasi. Nyt saat kuvan kuulokkeet KotiMikron mukana.

Parempaa ääntä kätevillä kuulokkeilla

Kuulokkeilla voit nauttia hyvästä äänestä tietokoneella ja puhelimella – muita häiritsemättä. Samalla musiikin kuuntelu ja videoiden katselu tietokoneella on entistä laadukkaampi elämys.

maanantai 1. kesäkuuta 2020


Jos kuuntelet usein musiikkia tai muuta ääntä tietokoneella, olet ehkä huomannut, että tietokoneen kaiuttimien ääni hukkuu helposti ympäristön hälyyn.

Olet varmaan myös huomannut, että tietokoneen äänenvoimakkuutta joutuu nostamaan reilusti, jotta uutisista saa selvää tai jotta musiikki kuuluu kunnolla.

Tuloksena ei yleensä ole parempi äänenlaatu vaan muita häiritsevä meteli.

Kuunteluelämyksestä tulee aikaisempaa paljon parempi, kun käytät kuulokkeita.

> Saat BPM bluetooth -kuulokkeet ja neljä ensimmäistä KotiMikroasi yhteishintaan 21,90 eurolla. Säästät 71 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä.

Parempaa äänenlaatua kuulokkeilla

Yksityiskohdat toistuvat kuulokkeilla selvästi, sillä kuulokkeiden äänenlaatu on parempi kuin tietokoneen yhdysrakenteisten kaiuttimien.

Samalla ympäristön äänet eivät häiritse kuunteluasi, eikä ympäristö häiriinny kuuntelustasi, kun kaiuttimet eivät pauhaa.

Hyvät kuulokkeet, joita voi käyttää tietokoneen ja mobiililaitteen kanssa, ovat usein kalliita. Nyt sinulla on kuitenkin mahdollisuus saada laadukkaat kuulokkeet edullisesti KotiMikron tilauksen yhteydessä.

Kuulokkeet tilaajalahjana

Saat BPM-kuulokkeet ja neljä ensimmäistä KotiMikroasi yhteishintaan 21,90 eurolla. Tutustu tarjoukseen täällä.

Miellyttävät ja kätevät käyttää

Kevyet ja tyylikkäät BPM-kuulokkeet tarjoavat näyttävän muotoilun lisäksi erinomaisen äänenlaadun, jonka bassotoisto on aito ja jonka diskantit soivat selkeinä ja kirkkaina myös ylärekisterissä.

Pehmeiden korvatyynyjen ansiosta kuulokkeet istuvat mukavasti päässä pitkänkin kuuntelusession ajan. Kuulokkeet voi myös kätevästi taittaa kokoon kuljetuksen ajaksi.

Kuulokkeet yhdistetään langattomasti tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen bluetooth-yhteyden avulla. Voit myös vastata puheluihin, kun käytät kuulokkeita puhelimesi kanssa.

> Nyt saat kuulokkeet ja 4 ensimmäistä KotiMikroasi yhteishintaan vain 21,90 eurolla. Säästät 71 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä.


Ehkä sinua kiinnostaa...