Bluetooth headphones

Liitä itsesi langattomaan tulevaisuuteen

Langattoman teknologian tutkimus ja kehitys vyöryy eteenpäin – ja sinä voit hypätä trendin aallonharjalle.

perjantai 16. syyskuuta 2016

>Saat hyvän tarjouksen langattomista kuulokkeista, joita voi käyttää puhelimen, tabletin ja tietokoneen kanssa. Napsauta tästä ja lue lisää.

Ei ole mikään salaisuus, että teknologia kehittyy päätähuimaavaa vauhtia. Vauhti on niin kova, että joskus voi olla vaikeaa pysyä kärryillä.

Tämä pätee erityisesti langattomaan teknologiaan, joka on nyt toden teolla valtaamassa kuluttajatuotteet.

Apple hävittää kuulokeliitännän (ainakin melkein)

Kampanjassa kaapelien ja johtojen poistamiseksi teknologiajätti Apple aikoo poistaa kuulokeliitännän uusimmasta iPhone 7 -puhelinmallistaan.

Se tarkoittaa, että uudessa iPhonessa ei ole perinteistä kuulokeliitäntää lainkaan. Liitäntä hoidetaan langattomasti.

Tai ainakin melkein. Apple on nimittäin kehittänyt pienen liittimen, jolla kuulokkeet voi edelleen liittää puhelimeen kaapelin avulla. Tämä on todennäköisesti hyvä veto, koska tuotearvostelijat ja käyttäjät ovat ottaneet tiedon kuulokeliitännän poistamisesta tyrmistyneenä vastaan.

Täältä voit katsoa pätkän esityksestä, jossa uusi iPhone esitellään:

Kehitys kiitää eteenpäin

Applen ilmoitus kuulokeliitännän poistamisesta on merkittävä päätös, joka on selkeä viite siitä, että langaton kehitys on vasta pääsemässä vauhtiin.

Sama pätee langattomiin verkkoyhteyksiin, jotka koko ajan tulevat nopeammiksi ja paremmiksi. Ja tietokoneiden, tablettien ja puhelimien oheislaitteisiin, jotka tulevat älykkäämmäksi ja helpommiksi käyttää.

Langattomat kuulokkeet omaksi

Voit nyt itsekin hypätä langattoman trendin aallonharjalle Kotimikro-lehden avulla. Lehden tilatessasi saat langattomat kuulokkeet, jotka on helppo liittää puhelimeen, tablettiin tai tietokoneeseen.

Kuulokkeiden kantosäde on 10 metriä ja niissä on mikrofoni, joten voit soittaa videopuheluita ja käyttää Skypea ilman ärsyttäviä johtoja.

>Langattomien kuulokkeiden arvo on 80 euroa, mutta saat ne ja 3 numeroa Kotimikro-lehteä yhteensä hintaan 21,90 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...