CES 2016: Philips Fidelio E6

Langatonta monikanavaääntä

CES 2016: Philipsin uutuuskaiuttimien ylimmät osat voidaan irrottaa ja sijoittaa haluttuun paikkaan, jolloin järjestelmä laajenee tilaääntä toistavaksi monikanavajärjestelmäksi.

perjantai 8. tammikuuta 2016

Philips Fidelio E6 on tyylikäs järjestelmä. Se sisältää kaksi 40 cm korkeaa etukaiutinta, jotka toistavat stereoääntä laitteen peruskokoonpanossa. Kaiuttimien ylimmät osat voidaan irrottaa ja sijoittaa haluttuun paikkaan, jolloin järjestelmä laajenee 5.1-tilaääntä toistavaksi monikanavajärjestelmäksi. Fidelio E6 on varustettu kalibrointialgoritmilla, jonka ansiosta järjestelmän luvataan soivan tasapainoisesti kaiutinten sijoituspaikoista riippumatta.

Irrotettavat kaiuttimet toistavat musiikkia viisi tuntia akun varassa, joten ne voi tarvittaessa viedä asunnossa juuri sinne, missä musiikkia halutaan kuunnella. Kaiuttimien akut latautuvat automaattisesti, kun ne kytketään takaisin osaksi etukaiuttimia.

Fidelio E6 on ensimmäinen Surround on Demand -ominaisuudella varustettu kaiutinjärjestelmä. Sen etukaiuttimet sisältävät kallistetut 3-tuumaiset elementit, jotka toistavat keskiäänikanavan. Niiden avulla keskiäänikanava soi äänimaailman keskellä. Elokuvallista ominaisuutta tehostaa langaton subwoofer.

Kaiutinjärjestelmän voi kytkeä bluetoothilla yhtäaikaisesti kolmeen eri laitteeseen. Järjestelmässä on Google Cast- ja Spotify Connect- tuki. Ohjelmalähteiden kytkentöjä varten on hdmi-sisääntulot sekä hdmi 4k -läpivienti. Ohjaus hoituu kaukosäätimellä. Philips Fidelio E6 maksaa noin 900 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...