Bluebiit_sport

Edulliset urheilukuulokkeet action-takuulla

Uudet Bluebiit 4 Sports -sarjan kuulokkeet on kehitetty pysymään mukana kovemmassakin menossa. Suunnittelun pohjana on ollut urheilijoiden kuulokkeille asettamat toiveet ja erityisvaatimukset.

torstai 15. lokakuuta 2015

Eri urheilulajeihin ja liikkumiseen sopivien nappikuulokkeiden ominaisuuksiin kuuluu hyvän äänenlaadun ja kunnon bassotoiston lisäksi laadukas mikrofoni ja kestävä rakenne.

SportsTeam on kaareva nappikuuloke, joka ei paina korvaa ja sopii päähineiden ja kypärien alle. Kevyt rakenne ja liikuntaan optimoitu muotoilu takaavat hyvän pysyvyyden rajussakin menossa. Punottu rakenne ehkäisee johdon sotkeutumista.

RunningBass-kuulokkeet ovat sangattomat urheilukuulokkeet on suunnattu käyttäjille, jotka vaativat kuulokkeiltaan äärimmäistä pysyvyyttä, erinomaista äänenlaatua ja tyylikästä designia. Napit tuetaan korvaan muotoiltavan sangan avulla. Näin taataan että kuuloke ei pääse pään liikkuessa tippumaan ja estetään äänen vuotaminen kuulokkeen heiluessa.

Kaikille 4 Sports -sarjan kuulokkeille Bluebiit antaa ylimääräisen kuuden kuukauden Biit Action -takuun; hajosivatpa luurit miten tahansa niin Bluebiit toimittaa uudet tilalle.

Sports Team -kuulokkeiden suositushinta on 27,90 euroa ja Running Bass -kuulokkeiden 29,90 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...