Boldbassplus

Bluebiit BoldBass+ - Tanakalla soundilla soivat kevyet kuulokkeet

Bluebiit BoldBass+ ovat hinta-laatusuhteeltaan erinomaiset kuulokkeet, jotka sopivat moneen käyttöön.

keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Bluebiit BoldBass+ tarjoaa tanakasti soivat ja monikäyttöiset kuulokkeet. Bassoihin on saatu tuhtia jytkettä ja ylä-äänet soivat silti kirkkaasti. Kuulokkeiden luoma äänikuva soveltuu niin rauhalliseen kirjoituspöytäsessioon kuin salitreeneihin ja juoksulenkille.

Kuulokkeet on helppo sovittaa omille korville portaattomasti säädettävän sangan avulla. Alle 200-grammaisina kuulokkeet ovat miellyttävän kevyet käyttää.

Kuulokekupit ovat puoliavoimet, joten ne eivät sulje päätä täydelliseen umpioon, vaan yhteys ulkomaailmaan säilyy kuunnellessakin.

Pehmeä muotoilu toimii Urheilulliset kuulokkeet pysyvät hyvin paikallaan keveydestään huolimatta. Sanka ja myös kupit on hyvin pehmustettu, joten reunat eivät paina korvia pitemmässäkään kuuntelurupeamassa. Pehmeän ja kompaktin disainin ansiosta kuulokkeet voi myös nostaa välillä kaulalle.

Bluebiit BoldBass+ sopii yhtä hyvin tietokone- kuin mobiilikäyttöönkin. Nykyisin kaikissa laitteissa on vakiona kuulokkeiden käyttämä 3,5 millimetrin audioliitäntä, joten mitään sovittimia ei tarvita.

Sangan kuulokepäät on nivelletty, joten kuulokekupit saa käännettyä sankakaaren sisään kuljetuksen ajaksi. Puolitoistametrinen johto on kangaspäällysteinen, eikä siksi sotkeudu yhtä helposti kuin muovipäällysteiset lajitoverinsa.

Jos etsimessä on edulliset ja laadukkaat langalliset kuulokkeet, niin Bluebiit BoldBass+ pesee perustason markettikuulokkeet soundissa ja käytettävyydessä mennen tullen.

Bluebiit BoldBass+ Hyvin soivat, kevyet ja kompaktit kuulokkeet.

+ Tukeva soundi + Mukava muotoilu + Nivelletty sanka + Kangasjohto + Hinta-laatusuhde

Elementin koko: 40 mm Elementin herkkyys: 98 ±3dB Handsfree: On Kaapelin pituus 1,5 m Liitin: 3,5 mm Väri: Musta, punainen, ruskea Paino 189 g Hinta: 49 € (hintatieto päivitetty 23.11.2017)  Lisätietoja: Bluebiit

Ehkä sinua kiinnostaa...