TellAbout-logo

Suomalainen TellAbout tuo videot perhealbumiin

Suomalainen TellAbout on video-ominaisuudella varustettu digitaalinen perhealbumi, jossa perheen tarinoita voi kertoa myös liikkuvan kuvan keinoin.

keskiviikko 8. kesäkuuta 2016
Tellabout-suomi

TellAbout-albumin luonti on helppoa. Erillistä ohjelmaa ei tarvita, vaan kaikki hoituu selaimessa.

Videoita kuvataan yhä enemmän, mutta perinteisiin perhealbumeihin saa vain valokuvia. Suomalainen TellAbout on kehittänyt video-ominaisuudella varustetun digitaalisen perhealbumin, jonka myötä perheen tarinoita voi jatkossa kertoa myös liikkuvan kuvan keinoin.

Parhaat kuvat ja videot voi lisätä yksityisiin digitaalisiin albumeihin suoraan älypuhelimelta. Kuvia ja videoita voi ryhmitellä ja liittää niihin kertovaa tekstiä.

Yksityistä ja turvallista TellAbout on aitoa yksityisyyttä tarjoava palvelu. Sinne ladatut sisällöt eivät ole mainostajien ja hakukoneiden käytettävissä eikä yritys omi oikeuksia palvelun käyttäjän kuviin.

TellAboutin käyttäjä voi kutsua albumeihinsa sukulaisia ja ystäviä, jotka voivat katsoa albumia ja myös täydentää sitä omilla kuvillaan, videoillaan ja tarinoillaan. Kukin albumi näkyy vain siihen kutsutuille. Palvelu on kehitetty turvalliseen jakamiseen yhdessä.

”Esimerkiksi lasten synttäreillä sukulaisetkin ottavat kännyköillään paljon kuvia. Tämä on nopea tapa kerätä kaikkien muistot juhlasta näppärästi samaan paikkaan ja lähipiirin iloksi ilman, että kuvat omasta lapsesta päätyvät julkisiksi sosiaaliseen mediaan”, vinkkaa TellAboutin toimitusjohtaja Ristomatti Partanen.

Toimii selaimessa kaikilla laitteilla Selaimella toimiva TellAbout ei vaadi erillisen ohjelmiston asennusta. Palvelu toimii sekä älypuhelimilla, tableteilla että tietokoneilla, joten muistoja voi lisätä albumeihin mistä ja milloin vain.

TellAbout-palvelun voi ottaa käyttöön ilmaiseksi. Maksuton Basic-tili sisältää kolme omaa enintään 50 kuvan albumia. Prime-tilin 5 euron kuukausimaksuun sisältyy 15 omaa albumia, joista kuhunkin saa lisättyä jopa 500 kuvaa.

Albumista voi luoda itselle ladattavan pdf-muotoisen digitaalisen kuvakirjan, jonka sivuilla nyt myös videot näkyvät. Tilaamalla saa myös painettuja kuvakirjoja.

Ehkä sinua kiinnostaa...