Muunna video- ja kuvatiedostoja Format Factory -ohjelmalla

Muunna video- ja kuvatiedostoja helposti muodosta toiseen.

Muunna helposti mediatiedostoja ilmaisohjelmalla

Format Factory on helppokäyttöinen ja tehokas työkalu ääni-, video- ja kuvatiedostojen muuntamiseen. Ohjelma on ilmainen ja pääosin suomenkielinen.

torstai 11. tammikuuta 2018 teksti S. Nielsen

 

Erilaisia videotiedostomuotoja on valtavasti. Siksi joskus voi tulla vastaan videotiedosto, joka ei suostukaan toimimaan omassa laitteessa.

Silloin tarvitaan työkalua, jolla tiedoston voi muuntaa katseltavaan muotoon.

Kalliiden maksullisten ohjelmien lisäksi saatavana on useita ilmaisia tiedostomuuntajia. Nopea Google-haku tuottaa tulokseksi valtavan määrän osumia, joiden joukossa on kaikkea mahdollista, myös huonosti tehtyjä ja jopa haitallisia ohjelmia.

Tehokas ja luotettava tiedostomuuntaja

KotiMikron toimitus suosittelee Format Factorya, joka on tehokas ja luotettava tiedostomuuntaja.

Ohjelma tuntee lukuisia tiedostomuotoja, on ilmainen ja lähes suomenkielinen.

Format Factory osaa käsitellä yleisimpiä mediatiedostomuotoja ja muuntaa tiedostoja tiedostomuodosta toiseen. Kuvatiedostojen lisäksi se tuntee 13 video- ja äänitiedostomuotoa.

Videoista se hallitsee muun muassa mp4-, avi- ja mov-tiedostomuodot ja sen tekemät mp4-tiedostot tukevat myös mobiililaitteiden käyttämiä videomuotoja.

Ohjelma tuntee myös puhelimella kuvatut 3gp-videot, jotka voi sitten tarvittaessa muuntaa haluamaansa muotoon.

Format Factory -muunnosohjelma

Format Factory -ohjelmalla muunnat helposti niin kuva-, ääni- kuin videotiedostoja muodosta toiseen.

Format Factory -ohjelman voi ladata KotiMikron Etunurkasta.

Asennuksen aikana tarjotaan lisäohjelmia. Format Factoryn käyttö ei kuitenkaan edellytä lisäohjelmien asennusta, joten voit ottaa asennuksen aikana tarjottavista lisäohjelmista valinnat pois.

Myös asennuksen lopuksi, kun ohjelma käynnistyy, tarjotaan valmistajan omaa Picosmos Picture Tools -ohjelmaa. Sen asennusvalinnan voi ottaa pois päältä.

Lataa Format Factory Etunurkasta.

KotiMikron tilaajana käytössäsi on Etunurkka-latauspalvelu, jossa on turvallisesti ladattavana yli 300 testattua ohjelmaa. Mukana on myös valikoima ajan tasalla olevia tietoturvaohjelmia.

Nauti hyvästä äänestä tietokoneella – muuta perhettä häiritsemättä. Nyt saat kuulokkeet ja 4 numeroa KotiMikroa sekä e-kirjan ”Seuraa suosikkejasi suoratoistona” yhteishintaan vain 21,90 euroa. Säästät 57,90 euroa. Tutustu tarjoukseen täällä.

Ehkä sinua kiinnostaa...