overvaagning 2

3 vinkkiä valvontaan

Muista nämä 3 vinkkiä, kun koti pitää suojata.

tiistai 3. toukokuuta 2016

Harkitse tarkkaan ennen valvontakameran hankkimista, minne kamera sijoitetaan, pitääkö sen olla langaton malli ja onko kuvaaminen sallittua paikassa, johon kamera tulee.

Lue nämä 3 hyödyllistä vinkkiä ennen kuin asennat valvontakameran:

1: Turvallinen sijainti Parhaastakaan valvontakamerasta ei ole iloa, jos murtovaras pystyy helposti rikkomaan laitteen tai tekemään kameran muuten toimintakyvyttömäksi. Sijoita valvontakamera huomaamattomaan paikkaan tai riittävän korkealle, jotta kameraan ei pääse käsiksi. Suojaa myös kameran virtajohto ja verkkokaapeli mahdollisimman hyvin. Jotkut kameramallit on suojattu ilkivallalta iskunkestävällä rakenteella.

2: Langaton on vaivaton Useimmat valvontakamerat voidaan yhdistää johdolla kotiverkkoon. Käyttömukavuuden kannalta langattomalla liitännällä varustetut mallit tarjoavat kuitenkin selvän edun. Wlan-yhteydellä toimivan kameran asentaminen onnistuu ilman kaapelointeja, sillä laite tarvitsee vain pistorasian. Langattomien mallien käyttöönotto on kuitenkin useimmiten tehtävä verkkokaapelin avulla.

3: Älä riko lakia Valvontakameran tarkoituksena on auttaa asunnon ja omaisuuden suojaamisessa kutsumattomilta vierailta. Valvonnan toteuttamisessa on kuitenkin huomioitava kotirauhaa ja yksityisyyden suojaa koskeva lainsäädäntö. Omaa kotia ja pihaa saa kuvata vapaasti, mutta valvonnasta on ilmoitettava selkeästi kylteillä. Kamera on suunnattava niin, että kuvassa ei näy naapurin pihamaata tai julkista ympäristöä, kuten esimerkiksi jalkakäytävää.

Ehkä sinua kiinnostaa...