galaxy-k-zoom

Puhelin haastaa pokkarin

Samsungin uusin kamerapuhelin, Galaxy K zoom, yhdistää älypuhelimeen objektiivin, joka vastaa 24–240 millin zoomia.

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

”Älypuhelinuutuus on suunniteltu kuvausharrastajille, jotka haluavat parhaat älypuhelinominaisuudet kameraominaisuuksista ja optisesta suorituskyvystä tinkimättä”, toteaa telecom-myyntipäällikkö Mika Engblom.

Laitteessa on 20,7 megapikselin BSI CMOS -kenno, jonka luvataan kaappaavan tärkeimmät hetket talteen jopa hämärissä valaistusolosuhteissa. Kamera on varustettu optisella kuvanvakaimella, joka huolehtii siitä, että otetut kuvat ovat teräviä myös niukemmassa valossa ja kun kuvattaessa käytetään pidempää polttoväliä. Kamera tallentaa lisäksi full hd -videokuvaa. Lisävaloa vaativia hetkiä varten puhelimessa on Xenon-salama.

Kameran monipuolisiin ominaisuuksiin kuuluu muun muassa Selfie Alarm -toiminto, joka helpottaa ajoitettujen omakuvien ottamista.

Kameraominaisuuksien lisäksi Galaxy K zoomissa on uusimman Galaxy S -sukupolven älypuhelinominaisuudet mukaan lukien Ultra Power Saving -toiminto, joka tekee näytöstä mustavalkoisen ja sammuttaa kaikki tarpeettomat toiminnot, jotta akku ei pääse loppumaan kesken.

Galaxy K zoom on kaupoissa kesäkuussa ja sen suositushinta on 529 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...