LifeCam-Cinema

Nettikamera tarjoaa hd-laatua

Microsoft on esitellyt täysin uuden standardin nettikameroille. Kannettavaan tietokoneeseen liitettävä LifeCam Cinema -nettikamera on maailman ensimmäinen kuluttajille tarkoitettu ratkaisu, jossa on laajakuvavideoinnin mahdollistava sisäänrakennettu 720 pikselin sensori.

torstai 3. joulukuuta 2009

720 pikselin teräväpiirtovideo ja zoomausta helpottava automaattitarkennus takaavat, että kuvanlaatu pysyy aina terävänä, jopa silloinkin, kun kohde on vain kymmenen sentin päässä linssistä.

Kamerassa käytetty Microsoftin ClearFrame-teknologia nopeuttaa kuvankäsittelyä, ja teknologian ansiosta kuvan laatu ja kontrasti pysyvät tasaisina kaikissa resoluutioissa. Lisäksi teknologian etuja on parempi kuvansuodatuskyky, mikä vähentää kuvan rakeisuutta ja tekee siitä tarkan.

Nettikamera on tehty alumiinista ja siinä on yhdysrakenteinen, melua suodattava mikrofoni. Laite on varustettu Windows Live Call -painikkeella, josta saa esiin Messengerin kontaktilistan ja näkee, ketkä ovat linjoilla. LifeCam Cinema -nettikamera maksaa 79,90 euroa.

www.microsoft.fi

Ehkä sinua kiinnostaa...