Samsung_SD590C_01

Näyttö on nyt kaareva

Pidätkö ajatuksesta, että voisit hetkeksi karata arjesta ja uppoutua peliin tai elokuvaan? Samsungin kaareva 27-tuumainen uutuusnäyttö luo aikaisempaa paremmat puitteet pienelle irtautumiselle todellisuudesta.

keskiviikko 29. lokakuuta 2014
Samsung_SD590C_02

Verrattuna litteään näyttöön, pehmeästi kaareutuva paneeli tarjoaa panoraamatyyppisen katselukokemuksen, koska näytön jokainen pikseli on samalla etäisyydellä katsojan silmistä. Kaarevuus helpottaa peliin uppoutumista ja tarjoaa lähes kolmiulotteisen syvyysvaikutelman etenkin peleissä, joissa pelataan ensimmäisen persoonan näkökulmassa.

Kaareva näyttö on ihanteellinen muun muassa fps-toimintapeleihin, kilpa-ajopeleihin ja lentosimulaattoreihin. Näytössä on pelitila, joka optimoi kontrastin, värit ja liikkeentoiston pelaamista varten. Mukana on myös viisiwattiset stereokaiuttimet.

Samsung S27D590C-näytössä on laajat, 178 asteen katselukulmat. Täysteräväpiirtoa (1 920 x 1 080 pikseliä) täydentää aito 16:9 kuvasuhteen laajakuva. Kontrastisuhde on 3000:1 ja valovoima 350 cd/m2. Se lupaa syvät mustat, kirkkaat valkoiset sävyt ja eloisat värit. Kallistuksen säädöllä pystyy minimoimaan mahdollisia valaistuksen aiheuttamia heijastuksia. Näyttöliitäntöinä on displayport, hdmi ja d-sub.

Samsung S27D590C tulee myyntiin marraskuussa ja sen suositushinta on 399 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...