Samsung_cards

Muistikortteja eri tarpeisiin

Samsungin uusi muistikorttimallisto tarjoaa korkeita siirtonopeuksia, suurempaa tallennuskapasiteettia ja vankempaa turvallisuutta.

tiistai 22. huhtikuuta 2014

Samsungin uudet muistikortit tunnistaa uudesta muotoilusta. Pro-, Evo- ja Standard-luokan muistikortit ovat kaikki räätälöity erilaisiin tarpeisiin. Muistikortteja on saatavana 4–64 gigatavun tallennuskapasiteetilla. Pro-sarjan muistikortit tunnistaa hopeisesta, Evo-sarjan oranssista ja Standard-sarjan sinisestä värityksestä. Kapasiteetti on ilmaistu valkoisella numerolla.

Samsungin uusi muistikorttimallisto tarjoaa korkeita siirtonopeuksia, suurempaa tallennuskapasiteettia ja vankempaa turvallisuutta. Pro- ja Evo-sarjan muistikorteissa on tuki UHS-I class 1 -luokan nopeuksille (Ultra High Speed, Pro: 90 Mt/s ja Evo: 48 Mt/s).

64 gigatavun kortille voi tallentaa peräti 670 minuuttia full hd -videota (30 ruudun sekuntinopeudella), joten korttia ei tarvitse vaihtaa kesken videokuvauksen.

Uudet muistikortit on suunniteltu kestämään vettä ja kosteutta, korkeita ja matalia lämpötiloja sekä sähkömagneettista säteilyä ja röntgenlaitteita. Muistikortit eivät esimerkiksi vahingoitu lentokenttien turvatarkastuksien läpivalaisukoneissa. Kaikki Samsungin uudet muistikortit säilyvät ehjänä vedessä peräti 24 tuntia. Korttien käyttölämpötila on -25°C – 85°C. (Säilytyslämpötila -40° C – 85°C). Lisäksi muistikortit kestävät jopa 1,9 tonnia painavan ajoneuvon yliajon.

Samsungin uusi muistikorttimallisto saapuu kauppoihin toukokuussa.

Ehkä sinua kiinnostaa...