Nikon_Coolpix_s800c

Androidilla varustettu kamera

Nikonin uutuus on Android-käyttöjärjestelmällä varustettu kamera, joka on yhteydessä internetiin langattoman verkon kautta.

perjantai 24. elokuuta 2012 teksti Maija Vari

Nicolas Gillet, Nikon Europen kuluttajatuotteiden tuotepäällikkö, selittää: ”Coolpix S800c on kamera, joka rakastaa sinun sosiaalista elämääsi yhtä paljon kuin sinäkin. Voit tallentaa full hd -elokuvia ja ottaa erinomaisia valokuvia heikossakin valaistuksessa, esimerkiksi juhlissa. Heti, kun sinulla on jotain, jonka haluat jakaa ystäviesi kanssa, voit ladata sisällön Facebookiin, Twitteriin tai muuhun sosiaalisen median sivustoon tai verkkoalbumiin vain näyttöä koskettamalla ja seurata sitten sivustolla positiivisten kommenttien tulvaa.”

Nikonin uutudessa on 10-kertainen Nikkor-zoom-objektiivi, jonka polttoväli on kinokoossa 25-250 millimetriä, taustavalaistu 16 megapikselin cmos-kenno ja 8,7 senttimetrin (3,5 tuuman) kosketusnäyttö. Lisäksi kamerassa on Expeed C2 -kuvankäsittelyjärjestelmä ja nopeasti toimiva automaattitarkennus. Objektiivissa on värivirheitä vähentävä ed-lasi. Kamerassa on myös muun muassa gps-paikannin, joka tallentaa paikkatiedot kuviin.

Coolpix S800c on saatavana neljässä eri värissä: hopea, punainen, valkoinen ja musta. Kameran ohjehinta on 440 euroa ja se tulee myyntiin 27.9.2012.

Ehkä sinua kiinnostaa...