SamsungMV900Fpikku

Samsungilta liiketunnistimella varustettu älykäs kamera

Samsungin älykamerassa on wlan-valmius ja 180 astetta kääntyvä näyttö. Kuvaaja voi myös ottaa kuvia vain kättään heilauttamalla.

perjantai 27. heinäkuuta 2012
SamsungMV900F01
Yhdysrakenteisen wlanin avulla kameran voi yhdistää suoraan muihin laitteisiin ja sosiaalisen median palveluihin. Kamerassa on myös uusi kuvien välittömään jakamiseen tarkoitettu nappi, joka auttaa välittämään kuvat ystäville miltei saman tien. Langattoman verkkoyhteyden ansiosta kuvat voi myös varmuuskopioida pilvipalveluun tai puhelimeen ilman kaapeleita.

Samsungin uusi MV900F on maailman ensimmäinen liiketunnistimella varustettu kompaktikamera. Liiketunnistin toimii samoin kuin Samsungin uusimmissa televisioissa. Halusi kuvaaja ottaa sitten ryhmä- tai omakuvan, voi hän vain ottaa askeleen taaksepäin ja hallita kameran zoomia ja laukaisinta kätensä liikkeellä. Kättä myötäpäivään pyörittämällä kamera zoomaa lähemmäs ja vastapäivään pyörittämällä kauemmas. Kuvan saa otettua, kun liikuttaa kättä ylös ja alas kahdesti.

Näytöt ovat jo kauan olleet Samsungin erikoisalaa. MV900F on varustettu Amoled-näytöllä, joka kääntyy 180 astetta. Tämä mahdollistaa maisemien, potrettien ja full hd -videoiden kuvaamisen kaikista asennoista. Taitettava näyttö myös helpottaa otettujen kuvien näyttämistä muille.

MV900F on varustettu edeltäjiään paremmalla sensorilla (bsi cmos) ja valovoimaisemmalla optiikalla. Samsungin oma mfns-tekniikka (multi frame noise system) luo tarkkoja ja yksityiskohtaisia kuvia. Kamerassa on myös erityinen asetus vähäisessä valossa kuvaamiseen. Tätä asetusta käytettäessä kamera ottaa kolme kuvaa kerralla ja tekee niistä automaattisesti yhden tarkan kuvan.

MV900F on uudenlainen digikompaktikamera, jonka ominaisuuksia ovat muun muassa: liiketunnistin taitettava näyttö yhdysrakenteinen wlan 16,3 megapikselin bsi cmos-sensori f2.5/25 mm objektiivi 5x optinen zoomi iso 100~3200 kiinteä kuvanvakain 3,3-tuumainen wvga Amoled-näyttö full hd -video (1080/30p) Mitat: 98,5 x 59,9 x 17,2 mm Paino: 132 g (ilman akkua) MV900F on saatavilla syyskuussa valkoisena, mustana, punaisena ja vaaleanpunaisena. Suositushinta on 360 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...