DxO-ONE_takaa

Laadukas lisäkamera iOS-laitteille

DxO One on 20 megapikselin kennolla varustettu kamera, joka liitetään iPhonen tai iPadin Lightning-liitäntään.

keskiviikko 28. lokakuuta 2015
DxO-ONE

DxO Onessa on tuuman kenno, jonka tarkkuus on 20,2 megapikseliä. Objektiivin valovoima on f/1,8. Monien järjestelmäkameroiden kuvauskahvaa pienempi DxO One tuottaa silti järjestelmäkameran tasoista kuvanlaatua.

Taskuun mahtuva kamera yhdistyy iPhoneen tai iPadiin vaivattomasti. Kameran asetuksia ohjataan puhelimen tai tablet-laitteen näytöltä, jossa myös kuvauskohde näkyy. Myös kameran ohjelmistopäivitykset hoituvat iPhonen tai iPadin kautta.

Kamera liitetään Iphonen tai Ipadin latausliitäntään.

DxO Onen objektiivin polttoväli on 11,9 mm, mikä kinokoossa vastaa 32 mm:n objektiivia. Lähin tarkennusetäisyys on 20 cm.

Kameralla on mahdollista kuvata myös täysteräväpiirtovideota normaalilla 30 ruudun sekuntinopeudella, sekä hidastusvideota 120 ruudun sekuntivauhdilla, teräväpiirtotarkkuudella.

Ero puhelimen omaan kameraan on huomattava ja varsinkin hämärässä DxO One on täysin ylivoimainen. Kamera tukee Adoben omaa raw-tiedostoformaattia dng:tä, mutta myös uutta DxO:n kehittämää super raw -tiedostoa.

Katso DxO Onen esittelyvideo:

Tutustumistarjouksena pakkauksen mukana toimitetaan myös DxO Optics Pro 10 Elite edition että DxO Film Pack 5 Elite Edition -ohjelmistot. Näiden ohjelmien hinnat erikseen ostettuna ovat 209 euroa ja 135 euroa. DxO One -kameraa tuo maahan Focus Nordic. Kamera maksaa noin 630 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...