Kamerajalapsi.jpg

Kuva&Kamera-messut Kaapelitehtaalla

Kuudennet KUVA&KAMERA-messut järjestetään Kaapelitehtaalla 2.-3.4.2011. Kaksipäiväiset messut tarjoavat osastoilla, seminaareissa ja tietoiskuissa kattavan läpileikkauksen kuvan elinkaareen. Tapahtuma esittelee viimeisimmän tiedon kuvauksesta, käsittelystä, arkistoinnista, esittämisestä ja kuvan jakelusta sen eri muodoissa.

maanantai 28. maaliskuuta 2011

Messuilla on luvassa niin asiantuntijaluentoja kuin käytännön esimerkkejä. Tapahtuman puheenvuoroissa käsitellään valo- ja videokuvausta, videokuvan käsittelyä ja tehosteita, oikean kaluston hankintaa, valokuvan historiaa ja annetaan vinkkejä kuvauksen eri osa-alueisiin. Kaikkiaan messuilla on yli 70 ajankohtaista puheenvuoroa maan parhain voimin.

Perinteinen Docendoforum on messuilla vahvempana kuin koskaan. Mukana ovat taas Suomen eturivin kirjailijat sekä viimeisin tieto kuvasta, kuvauksesta ja kuvankäsittelystä. Docendoforumissa esiintyvät muun muassa Petteri Järvinen, Pekka Punkari, Mika Karhulahti ja Markku Saiha.

Lisäksi Top Shot rakentaa messuille kuvausstudion, jossa messuvieraat voivat seurata ammattilaisten työskentelyä ja saada käytännön vihjeitä omaan harrastukseensa. Studion uutuutena kaksi onnellista messuvierasta pääsee päivittäin maskeerattavaksi ja kuvattavaksi maskeeraja Sanna Liljamon johdolla.

Kuva&Kamera-messut Kaapelitehtaalla 2.-3.4.2011.

Ehkä sinua kiinnostaa...