TomTom Bandit

Koko perheen toimintakamera

TomTom Bandit on toimintakamera, jonka sovelluksella voi hallita kameraa sekä viimeistellä ja jakaa valmiin videon verkossa.

perjantai 4. maaliskuuta 2016

TomTom Bandit on helppokäyttöinen action-kamera. Kamera on 190-grammaisena suhteellisen kevyt, joten sitä ei huomaa esimerkiksi kypärään kiinnitettynä.

Käyttö on tehty vaivattomaksi. Kameran ja videoinnin pystyy käynnistämään sormituntumalla, mutta näppärintä ohjaaminen on puhelimella.

Kamerassa on bluetoothin lisäksi wlan, joka tekee kamerasta tukiaseman. Siihen yhdistetyllä puhelimella voi käynnistää videoinnin ja myös seurata videota puhelimen näytöltä. Kamera tekee kelpo jälkeä täydellä teräväpiirrolla. Myös timelapse- eli intervallikuvaustilaa ja hidastettua kuvausta voi käyttää.

Videon editointi on todella helppoa ja hauskaa, sillä jaettavan videon saa aikaiseksi puhelinta ravistamalla. Videota ei edes tarvitse ladata puhelimeen.

TomTom Banditin sovelluksen asetuksista voi valita, minkä mittaisen videon materiaalistaan haluaa, ja sen jälkeen homma hoituu parilla käden heilautuksella.

Videota voi kuvata pari tuntia yhdellä latauksella, mikä varmasti riittää. Kamera menee joutoaikana automaattisesti lepotilaan, mikä säästää akkua. Kamera myös sammuu automaattisesti.

Lataaminen tapahtuu kameran usb 3.0 -liitännän kautta. Usb-liitännällä varustettu akkuyksikkö, jossa on myös microsd-korttipaikka, irtoaa kamerasta kuin muistitikku ja kameran voi laittaa syömään esimerkiksi kannettavan kylkeen tai erilliseen latausjohtoon.

TomTom Bandit peruspaketti maksaa noin 370 euroa. Pakettiin sisältyy kameran lisäksi linssin roiskesuoja, GoPro-sovitin ja kaksi tarrakiinnikettä, joista toinen on kaareva. Hintavammassa, noin 440 euron versiossa on enemmän lisävarusteita, muun muassa ohjaustankopidike, 360 asteen pidike ja ranteeseen kiinnitettävä kaukosäädin.

Lisätietoja TomTom Bandit -toimintakamerasta

Ehkä sinua kiinnostaa...