kaikki_kuvaa_square

Kaikki kuvaa -leffakisan finalistit julkaistu

Tammikuussa auenneen Kaikki kuvaa -sivuston starttikisaan osallistui lähes 100 elokuvaa. Finalisteja voi katsoa Katsomossa.

keskiviikko 20. helmikuuta 2013
kaikkikuvaa_kuva

Tammikuussa auennut Kaikki kuvaa on Suomen ensimmäinen suoraan lapsille ja lapsenmielisille suunnattu elokuvantekosivu. Sivuston aukeamisen yhteydessä alkoi starttikisa, jossa 9–15-vuotiailla nuorilla oli kuukausi tehdä oma elokuvansa. Kisaan osallistui lähes sata elokuvaa ympäri Suomea ja vähän muualtakin.

Voittajat valitsee tuomaristo, jossa ovat ovat Risto Räppääjä -elokuvien ohjaaja Mari Rantasila sekä Ella ja kaverit -elokuvan ohjaaja Taneli Mustonen ja pääosanesittäjä Freja Teijonsalo. Voittajat palkitaan kameroilla sekä editointiohjelmilla. Lisäksi yleisö voi äänestää omaa suosikkiaan Kaikki kuvaa -sivustolla.

”Oli ilahduttavaa, miten erilaisia elokuvia kisassa oli. Mukaan mahtui kaikkea kokkauselokuvasta kokeelliseen”, Mari kommentoi elokuvia heti ne nähtyään.

”Näin tuoretta otetta elokuvantekoon ei löydä mistään muualta. Oli mahtava nähdä miten kekseliäitä ja ahkeria tekijät ovat olleet”, kuuluivat Tanelin kommentit.

”Ja niitä oli tosi hauska katsoa”, jatkoi Freja.

Kaikki finalistien ulkopuoliset elokuvat on julkaistu Kaikki kuvaa -sivuilla sekä Kelaamon portaalissa. Sivusto toimii jatkossa nuorten elokuvantekijöiden kohtaamispaikkana, jossa voi julkaista omia elokuvia ja saada niistä palautetta. Elokuvanteko ei ole ikinä ollut näin nopeaa, helppoa ja hauskaa; kannattaa siis kokeilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...