Valvontakamera

KotiMikron 360 asteen valvontakameran ja puhelimen avulla on helppo pitää kotia silmällä. 

Valvontakamera: Pidä kotia helposti silmällä puhelimen avulla

Enää ei tarvitse huolehtia, kun koti jää tyhjäksi. Pidä silmällä kutsumattomia vieraita tai yksin kotona olevaa lemmikkiä käytännöllisellä 360 asteen valvontakameralla.

lauantai 1. toukokuuta 2021


Haluatko sinäkin tietää, mitä kotona tapahtuu, kun et itse ole paikalla?

Nyt saat älykkään valvontakameran, kun tilaat KotiMikron.

Uusi 360 asteen valvontakamera lisää kotisi turvallisuutta, kun olet itse muualla. Voit kurkistaa omaan olohuoneeseesi puhelimesi näytöltä.

360 asteen kuvakulma varmistaa, että näet kaikkialle tilassa, johon kamera on asennettu. Lisäksi voit lähentää kuvaa puhelimella ja tarkastella yksityiskohtia.

> 4 nroa Kotimikro -lehteä 21,90 eurolla + Lahja: 360 asteen valvontakamera

Valvontakamera

Sovelluksen avulla voit seurata valvontakameran kuvaa. Voit myös helposti tallentaa videota tai ottaa stillkuvia kameran näyttämistä tapahtumista.

Helppo ja selkeä valvontasovellus

Kamerassa on yhdysrakenteinen liiketunnistin, joka havaitsee kameran edessä tapahtuvan liikkeen – oli sen aiheuttajana sitten kutsumattomat vieraat, lapset tai lemmikit.

Kameran voi myös määritellä lähettämään viestin puhelimeen, kun kamera havaitsee liikettä. Toiminnon saa helposti käyttöön puhelimen sovelluksella.

Sovelluksella voi myös ottaa kuvia tai tallentaa videota, kun kamera kuvaa jotain mielenkiintoista. Sovelluksen kautta voi jopa puhua huoneessa oleville.

Sovellusta on helppo ja selkeä käyttää, ja sovellus on saatavana sekä Androidille että iPhonelle.

Sovellukseen voi lisäksi helposti kytkeä useita kameroita, kun halutaan valvoa useita huoneita. 

> Lue myös: Mitä valvontakameralla saa valvoa?

Valvontakamera

Pakkaukseen sisältyy valvontakameran lisäksi suomenkielinen käyttöohje, virtajohto ja kiinnitystarvikkeet. Kameran kuvaa pääsee tarkastelemaan puhelimen näytöltä alle kymmenessä minuutissa. 

© KotiMikro

Valvontakamera on helppo asentaa

Kamera on tyylikkään käytännöllisesti muotoiltu, ja siinä on vain muutama painike ja liitäntä.

Mukana tulee kuvilla varustettu suomenkielinen käyttöohje, jonka avulla kameran ja sovelluksen käyttöönotto tapahtuu muutamassa minuutissa.

Sinun tarvitsee vain ladata sovellus puhelimeen ja yhdistää kamera virtalähteeseen. Lisäksi käytössä pitää olla 2,4 gigahertsin taajuudella toimiva langaton lähiverkko.

Kamerassa on paikka micro-sd-muistikortille, jolle kameran kuvaa voi tallentaa myöhempää tarkastelua varten (micro-sd-muistikortti on erikseen hankittava lisävaruste).

Ehkä sinua kiinnostaa...