WYPE DK HISTORIE

WYPE hemmottelee sisäistä historianörttiäsi

WYPE tarjoaa nyt entistä enemmän kiinnostavaa historia-aiheista luettavaa puhelimeen tai tablettiin. Olemme nimittäin lisänneet valikoimaamme Maailman Historia -lehden.

tiistai 27. syyskuuta 2016

Hyviä uutisia historianörteille – ja kaikille niille, jotka yksinkertaisesti nauttivat kiehtovien kertomusten lukemisesta niin läheisestä kuin kaukaisesta menneisyydestäkin.

WYPE on nimittäin lisännyt valikoimaansa uuden historialehden. Kyseessä on Maailman Historia -lehti, joka hemmottelee lukijoita sekä kotimaan että ulkomaiden historiaan liittyvällä sisällöllä.

Paljon enemmän historiaa vastineeksi rahoille

Kun Maailman Historia -lehdestä tulee nyt osa WYPE-valikoimaa, se tarkoittaa, että käyttäjät saavat kaksi kertaa enemmän historia-aiheista luettavaa kuin aiemmin.

Tieteen Kuvalehti Historia on ollut mukana valikoimassa alusta asti, joten uuden lehden myötä voimme tarjota runsaasti mielenkiintoista luettavaa, johon uppoutua.

Jos haluat pitää taukoa historian siipien havinasta, voit rentoutua palvelun muiden lehtien parissa, joita ovat esimerkiksi Tieteen Kuvalehti, National Geographic ja KUNTO PLUS.

Runsas määrä sisältöä puhelimeen ja tablettiin

WYPE-sovelluksella sinulla on aina pääsy suosikkilehtiisi, missä tahansa oletkin. Lisäksi koko perhe voi lukea lehtiä, koska WYPE-lukuoikeus toimii viidellä eri laitteella.

Saat koko lehtivalikoiman käyttöösi vain 12,99 eurolla kuukaudessa. Muista, että jos olet jo jonkin valikoiman painetun lehden tilaaja, saat kaikkien muiden lehtien rajattoman WYPE-käyttöoikeuden vain 4,99 eurolla kuukaudessa.

Lue lisää WYPEsta täältä ja kokeile ensimmäinen kuukausi ilmaiseksi – ilman sitoutumista.

Ehkä sinua kiinnostaa...