Varmista pc

Muistitko varmuuskopioida tiedostosi? Uuden KotiMikron avulla varmistat, että sinulla on aina ajan tasalla olevat varmuuskopiot.

© Shutterstock

Uusi lehti: Varmista pc vaivattoman varmasti

KotiMikron uusin numero kertoo muun muassa, kuinka varmistat tiedostosi automaattisesti, ilman turhia hiiren napsautuksia.

torstai 29. marraskuuta 2018


Varmuuskopiot on hyvä tehdä vähintään kahteen paikkaan, esimerkiksi ulkoiselle kiintolevylle ja sen lisäksi vielä johonkin pilvipalveluun.

Pelkästään pilvipalvelun varaan ei tiedostojen kopioita parane jättää, mutta verkkopalvelu toimii hyvänä tuplavarmistajana siltä varalta, että ulkoiselle kiintolevylle tapahtuu jotain peruuttamatonta.  

Varmuuskopioinnin ei tarvitse olla mikään riesa ja huolen aihe, sillä varmistus hoituu pienten esivalmistelujen jälkeen käytännössä automaattisesti. 

KotiMikron tilaajana saat tarvittavat työkalut luotettavaan varmuuskopiointiin – sekä ohjelmat että 50 gigatavun tilan pilvestä. 

> Pääset tilaajaksi jo 3,90 eurolla. Tutustu tarjouksiin täällä.

Laatua valokuvatulostukseen 

KotiMikron numerosta 18/2018 voit muun muassa lukea, kuinka varmistat tiedostosi vaivattoman varmasti, ja suurtesti kertoo tällä kertaa, millaisia ovat vähän laadukkaammat valokuvatulostimet.

KotiMikro 18/2018 sisältää myös paljon muuta kiinnostavaa luettavaa:

  • Paras mobiiliselain
  • Jaa tiedostoja helposti Windowsissa
  • Gmailin uudet toiminnot
  • Kätevä työkalu avoimien ikkunoiden hallintaan 

Lisäksi uudessa lehdessä on kiinnostavia uutisia, uusien tuotteiden testejä ja 10 sivun Kysy meiltä -osasto. Testejä löydät myös verkosta KotiMikron Testinurkasta, ja muista käydä myös KotiMikron Kysy meiltä -foorumilla.

Näin pääset lukemaan KotiMikroa

Voit ostaa KotiMikron irtonumeron lehtipisteistä.

Tilaa KotiMikro, niin voit lukea lehteä myös tietokoneella ja mobiililaitteella Wype-palvelussa.

KotiMikron tilaajana saat nämä edut:

  • Voit käyttää Kysy meiltä -foorumia. Palvelussa voi kysyä muilta käyttäjiltä neuvoja kaikenlaisiin pc-pulmiin.
  • Voit perustaa kotisivut SimpleSite-palveluun.
  • Saat 50 gigatavua maksutonta varmistustilaa Keepit-palvelusta.
  • Voit ladata turvallisesti ohjelmia ja muuta sisältöä KotiMikron Etunurkka-latauspalvelusta, jossa on saatavana yli 300 ohjelmaa, video-oppaita, fontteja, työpöydän taustakuvia, ja vaiheittaisia opastuksia ohjelmien käyttöön.
  • Voit lukea tuotetestejä Testinurkassa, josta löydät aina tuoreimmat arviot uusista tuotteista.
  • Tilaukseen sisältyy myös KotiMikron näköislehti – voit lukea 12 viimeisintä numeroa Wype-palvelussa tietokoneella ja mobiililaitteilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...