Säästä rahaa ilmaisilla ohjelmilla ja sovelluksilla

Hyvistä työkaluista ei tarvitse aina maksaa. Esittelemme parhaat ilmaiset ohjelmat, sovellukset ja verkkopalvelut.

Uusi lehti: Säästä rahaa ilmaisilla ohjelmilla ja sovelluksilla

KotiMikron tuorein numero esittelee 33 hyvää työkalua, jotka eivät maksa mitään. Perkasimme ilmaistarjonnasta parhaat ohjelmat, sovellukset ja sivustot. Lisäksi suurtestissä on edulliset näytöt.

torstai 11. heinäkuuta 2019


Miksi vinguttaa maksukorttia, kun sille ei ole tarvetta? Keräsimme mahtavan valikoiman ilmaisia ohjelmia, palveluita ja sovelluksia.

Seuloimme ilmaistarjonnasta 33 hyväksi havaittua tietokoneen ja mobiililaitteen käyttäjän työkalua, joista ei tarvitse maksaa sentin senttiä̈. 

Esittelemme muun muassa 15 parasta ilmaista ohjelmaa Windowsille. Niiden joukossa on esimerkiksi tietoturvaohjelmia, kuten virustorjuntaohjelma ja salasanojen hallintaohjelma, sekä kaiken kattava toimisto-ohjelmisto – kaikki ilmaisia. 

KotiMikron tilaajana voit ladata kaikki esitellyt ohjelmat turvallisesti Etunurkasta, jossa tärkeimpiin ohjelmiin on ladattavana myös ohjelman käyttöä esittelevä artikkeli. 

10 parasta ilmaista sivustoa

Valtavasta sivustotarjonnasta perkasimme kymmenen ilmaista palvelua, joista on todellista hyötyä käyttäjälle. 

Netin parhaat palvelut kattavat laajan alueen aina oman nettiyhteyden nopeuden mittaamisesta hintojen vertailuun ja suurten tiedostojen lähettämiseen. 

Lisäksi ilmaistarjontaa käsittelevä laaja artikkeli esittelee kahdeksan ilmaista sovellusta, joista jokainen on täydellinen valinta puhelimeen. Sovellukset esitellään lyhyesti myös täällä.

KotiMikro 11/2019 tarjoaa myös muuta mielenkiintoista luettavaa:

 • Wi-Fi 6 tekee langattoman verkon käytöstä entistä nopeampaa ja helpompaa. Lue, mitä tulevasta verkkostandardista on hyvä tietää.
 • Windows 10:n tärkeimmät pikanäppäimet
 • Suurtestissä on kuusi edullista näyttöä, joiden ominaisuudet kattavat erilaisia käyttötarpeita.
 • Näin lajittelet tiedostosi automaattisesti
 • Harrastuksia ryydittävän artikkelisarjan uusimmassa osassa esitellään hyödyllisiä apuvälineitä auton ylläpitoon ja käyttöön.
 • Google-koulun neljännessä osassa paneudutaan Google Driven käyttöön ja otetaan pilvitilan ominaisuuksista kaikki irti (KotiMikron tilaajana voit lukea tähän asti ilmestyneet jaksot täällä Etunurkassa).
 • Uutisia, testejä ja Kysy meiltä -sivut.

Näin pääset lukemaan KotiMikroa

Voit ostaa KotiMikron irtonumeron lehtipisteistä.

Tilaa KotiMikro, niin voit lukea lehteä myös tietokoneella ja mobiililaitteella Wype-palvelussa. Saat saman tien myös käyttöoikeuden Etunurkkaan.

> Pääset KotiMikron tilaajaksi jo 3,90 eurolla. Voit valita itsellesi sopivan tarjouksen – ja haluamasi tervetulolahjan – täällä.

Tilaajana saat nämä edut:

 • Voit käyttää Kysy meiltä -foorumia. Palvelussa voi kysyä muilta käyttäjiltä neuvoja kaikenlaisiin pc-pulmiin.
 • Voit perustaa kotisivut SimpleSite-palveluun.
 • Saat 50 gigatavua maksutonta varmistustilaa Keepit-palvelusta.
 • Voit ladata turvallisesti ohjelmia ja muuta sisältöä KotiMikron Etunurkka-latauspalvelusta, jossa on saatavana yli 300 ohjelmaa, video-oppaita, fontteja, työpöydän taustakuvia ja vaiheittaisia opastuksia ohjelmien käyttöön.
 • Voit lukea tuotetestejä Testinurkassa, josta löydät aina tuoreimmat arviot uusista tuotteista.
 • Tilaukseen sisältyy myös KotiMikron näköislehti. Luettavanasi on 12 viimeisintä numeroa Wype-palvelussa, joka toimii tietokoneella ja mobiililaitteilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...