Bullguard Internet Security


Uusi lehti: Kattava ohjelma antaa ilmaista tietoturvaa vuodeksi

KotiMikron numeron 18/2017 mukana saat ohjelmistopaketin, joka sisältää muun muassa Bullguard Internet Security -tietoturvaohjelman maksutta vuoden ajaksi.

tiistai 28. marraskuuta 2017 teksti M. Østergaard

 Oletko aikeissa vaihtaa tietoturvaohjelmaa?

Juuri ilmestyneen KotiMikron numeron 18/2017 mukana saat maksutta neljä ohjelmaa, joiden yhteisarvo on lähes 200 euroa. Ohjelmat voit ladata KotiMikron Etunurkasta.

Samassa KotiMikron numerossa on myös kattava esittely Bullguard Internet Security -tietoturvaohjelmasta, joka on yksi neljästä KotiMikron lukijoilleen hankkimasta ohjelmasta, jotka saat tilaajana tai irtonumero ostajana käyttöösi ilman eri maksua.

Neljän ohjelman paketti
ilmaiseksi KotiMikron mukana

Virustorjunta, palomuuri, vakoiluohjelmien torjunta, haavoittuvuudet paljastava työkalu ja lapsilukko. Myös nämä toiminnot sisältyvät BullGuardin Internet Security -tietoturvapakettiin, jonka normaalihinta kolmen laitteen vuosilisenssille on 60 euroa.

KotiMikro tarjoaa yhdessä Bullguardin kanssa ilmaiseksi vuoden käyttöoikeuden ohjelmaan yhdelle laitteelle. Ohjelma antaa yhdessä paketissa tehokkaan ja monipuolisen suojan sekä erilaisia haittaohjelmia että muita verkossa vaanivia uhkia vastaan.

Bullguard Internet Securityn reaaliaikainen suojaus torjuu selaimen kautta koneelle pyrkivät haitakkeet ja estää niin urkintaohjelmat kuin kiristyshaittaohjelmatkin.

Voit ladata ohjelmat Etunurkasta, jossa sinun pitää olla kirjautuneena joko tilaajan asiakasnumeron avulla tai lehdessä olevalla lehtikoodilla.

Lue, mitä KotiMikron 18/2017 maksuton ohjelmapaketti sisältää.

Uusin KotiMikro sisältää myös seuraavat artikkelit:

 • Järjestelmän palauttaminen ja varmuuskopiointi Windows 10:ssä
 • Kerää pilvivarastosi samaan paikkaan
 • KGB-agentista miljardööriksi – Jevgeni Kasperskin tarina
 • Älytermostaatti – säädä lämpöä puhelimella
 • Suurtestissä näppäimistöt – parasta tuntumaa näpeille

Lisäksi uudessa lehdessä on kiinnostavia uutisia, uusien tuotteiden testejä ja 10 sivun Kysy meiltä -osasto. Testejä löydät myös verkosta KotiMikron Testinurkasta, ja muista käydä myös KotiMikron Kysy meiltä -foorumilla.

KotiMikro 18/2017: Näin varaudut tietokonepulmiin

Uusi KotiMikro neuvoo Windows 10:n varmistamisessa sekä kertoo, kuinka älytermostaatti toimii ja miten pilvivarastojaan voi hallita keskitetysti.

Näin pääset lukemaan KotiMikroa

Voit ostaa KotiMikron irtonumeron lehtipisteistä. Irtonumeron ostaja voi käyttää lehdessä olevaa lehtikoodia, jonka avulla saa noin kahdeksi kuukaudeksi käyttöönsä KotiMikron Etunurkka-latauspalvelun.

Tilaa KotiMikro, niin voit lukea lehteä tietokoneella ja mobiililaitteella Wype-palvelussa.

KotiMikron tilaajana saat nämä edut:

 • Voit käyttää Kysy meiltä -foorumia. Palvelussa voi kysyä apua ja neuvoja kaikenlaisiin pc-pulmiin.
 • Voit perustaa kotisivut SimpleSite-palveluun.
 • Saat 50 gigatavua maksutonta varmistustilaa Keepit-palvelusta
 • Voit ladata turvallisesti ohjelmia ja muuta sisältöä KotiMikron Etunurkka-latauspalvelusta, jossa on saatavana yli 300 ohjelmaa, video-oppaita, fontteja, työpöydän taustakuvia, ja vaiheittaisia opastuksia ohjelmien käyttöön.
 • Voit lukea tuotetestejä Testinurkassa, josta löydät aina tuoreimmat arviot uusista tuotteista.
 • Tilaukseen sisältyy myös KotiMikron näköislehti, jonka 10 viimeisintä numeroa voit lukea Wype-palvelussa tietokoneella ja mobiililaitteilla.

Ehkä sinua kiinnostaa...