Testinurkka

Tuoreimmat testit ENNEN muita

KotiMikron Testinurkasta löydät aina tuoreimmat arviot uusista tuotteista, usein jo ennen kuin ne julkaistaan lehdessä.

maanantai 30. lokakuuta 2017

KotiMikron digiversumin palveluihin kuuluvasta Testinurkasta löytyvät kaikki lehden testaamat tuotteet, niin tietokoneet, älypuhelimet, tulostimet kuin verkkolaitteetkin. 

Verkossa pääset lukemaan monet testit jo ennen kuin ne ilmestyvät lehdessä.

Tuotteita testaavat toimittajat laittavat tuotearvion Testinurkkaan heti, kun arvio on valmis. Tämän ansiosta uuden tuotteen testi löytyy usein Testinurkasta samaan aikaan, kun tuote tulee myyntiin.

Testaamme jatkuvasti kannettavia tietokoneita ja pöytätietokoneita sekä oheislaitteita näytöistä ja näppäimistöistä reitittimiin ja monitoimilaitteisiin. 

> Etkö vielä ole tilaaja? Tartu tarjoukseen, niin saat 4 numeroa KotiMikroa ja tyylikkään bluetooth-kaiuttimen. Maksat vain 21,90 euroa – säästät 58,90 euroa.

Vertaa tuotteita Testinurkassa

Testinurkassa voi valita tuotteita vertailtavaksi, jolloin niiden ominaisuuksista ja eroista saa muodostettua helposti ja nopeasti selkeän ja valintaa helpottavan kuvan.

Voit etsiä tuotteita haluamallasi hakusanalla tai järjestää luettelon testipäivämäärän mukaan nähdäksesi tuoreimmat arviot.

Jos olet etsimässä esimerkiksi kannettavaa tietokonetta 600 euron hintaluokassa, voit rajata hakua tuotemerkin lisäksi myös hinnan avulla.

Voit poimia tuotteet vertailuun niiden kohdalla olevalla Vertaa-painikkeella. Voit valita yhteen vertailuun kerralla neljä tuotetta. Valitsemalla Vertaa nyt saat näkymän, jossa tuotteet ovat rinnakkain ominaisuudet listattuina.

> Avaa Testinurkka ja lue uusimmat testit! 

Ehkä sinua kiinnostaa...