Etunurkka

Paljon ilmaisia pc-ohjelmia

Tilaajana sinulla on pääsy Etunurkkaan, joka on netissä oleva suuri ohjelmakokoelmamme. Lue, kuinka löydät parhaat palat uudistetulta sivustolta.

maanantai 30. lokakuuta 2017

KotiMikron Etunurkka on lehden lukijoille tarkoitettu verkkopalvelu, josta voit ladata ohjelmia, pelejä, oppaita ja paljon muuta sisältöä. 

Palvelun ohjelmavalikoima on kasvanut jo yli kolmeensataan, ja uusia ohjelmia lisätään mukaan jatkuvasti. Ohjelmat ovat toimituksen valikoimia, ja mukaan pyritään poimimaan muun muassa hyödyllisiä työkaluja tietokoneen ylläpitoon ja apu­ohjelmia erilaisiin tarkoituksiin. Tarjolla on toki myös ajanvietettä pelien muodossa.

Monille ohjelmille on lisäksi saatavilla käyttöopas, joka auttaa alkuun pääsemisessä. Oppaat ovat KotiMikro-lehdessä julkaistuja artikkeleita, jotka saa ladattua palvelusta pdf-­tiedostoina. 

Ohjeissa neuvotaan myös mahdolliset lisävalinnat, jonka kannattaa huomioida ohjelman asentamisessa välttääkseen joidenkin ohjelmien mukana tulevat kylkiäiset tai muut yllätykset.

Monipuolinen valikoima

Palvelu sisältää ohjelmia laidasta laitaan. Joukossa on sekä pieniä, yksittäisiin tehtäviin tarkoitettuja työkaluja, että laajoja, monipuolisilla toiminnoilla varustettuja ohjelmistoja. Mukana on myös kaupallisia ohjelmia, jotka saat lehden lukijana käyttöösi ilmaiseksi.

Etunurkasta löydät ohjelmia esimerkiksi Windowsin virittelyyn tai tiedostojen tehokkaaseen hallintaan. Nettiselaimille tarkoitetut laajennukset tarjoavat puolestaan käteviä lisäominaisuuksia helpottamaan verkkosivujen selailua. 

Tehokkaita työkaluja on tarjolla myös kuva-, ääni- ja video­tiedostojen käsittelyyn. Etunurkkaan on lisäksi koottu kattava, kymmenen ohjelman tietoturvapaketti, jonka avulla voit suojata tietokoneesi haittaohjelmilta ja muilta uhilta.

Varavirtalähde taskussa varmistat, että puhelimessa riittää virtaa pitempään. Tartu tarjoukseen, niin saat 4 numeroa KotiMikroa ja tyylikkään varavirtalähteen hintaan 21,90 euroa – säästät 57,90 euroa.

Ehkä sinua kiinnostaa...