tilimain

Luo KotiMikro-palvelun käyttäjätili

Luo maksuton käyttäjätili, niin pääset lukemaan ja lataamaan KotiMikron sivuilla ja Etunurkassa olevia aineistoja.

perjantai 20. huhtikuuta 2012

Osa KotiMikron sivuille tulevasta aineistosta tarjotaan vain rekisteröityneille käyttäjille ja tilaajille. Myös tilaajien pitää luoda maksuton käyttäjätili, jotta he saavat käyttöönsä tilaajille tarkoitetun maksuttoman aineiston.

Käyttäjätilin pääsee luomaan valitsemalla lukitun aineiston kohdalla latauspainikkeen ja valitsemalla sitten linkin "Luo profiili". Lehden tilaajat voivat ilmoittaa rekisteröintikaavakkeessa asiakasnumeronsa, jolloin he pääsevät käyttämään vain tilaajille tarkoitettuja palveluita.

HUOM: Kirjoita kymmennumeroinen asiakasnumero kaavakkeeseen ilman välilyöntejä tai muita välimerkkejä.

Tilin voi myös luoda valitsemalla KotiMikron aloitussivulla ”Kirjaudu sisään” -linkin ja valitsemalla esiin tulevalla sivulla linkin ”Luo profiili”.

Lukitun aineiston saa ladattua painamalla sen kohdalla olevaa Lataa-painiketta ja kirjoittamalla sitten käyttäjätunnus ja salasana niille varattuihin kenttiin. Kirjautumisen jälkeen pitää vielä painaa uudelleen Lataa-painiketta, jolloin tiedosto avautuu. Muihin lukittuihin aineistoihin ei saman istunnon aikana tarvitse enää antaa kirjautumistietoja.

Osa lukitusta aineistosta on saatavana vain tilaajille, jotka ovat ilmoittaneet asiakasnumeronsa rekisteröinnin yhteydessä tai lisänneet sen myöhemmin käyttäjätilinsä tietoihin verkkopalvelussa.

Ehkä sinua kiinnostaa...